Tânăra ucisă cu sânge rece, joia trecută, într-un magazin din sectorul 3 este Ioana Beatrice, în vârstă de 24 de ani și ar fi fost însărcinată în patru luni.

Citește și: Ultimul mesaj al celor două fete de 15 ani din Lupeni înainte de a se arunca în gol de pe turnul de 20 de metri. "Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic"

Beatrice a învățat la Liceul Teoretic "Constantin Brâncoveanu" din București și lucra la un magazin alimentar aflat în complexul comercial Postăvaru, din Sectorul 3.

crima bucuresti beatrice

Tânăra Ioana Beatrice avea 24 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Beatrice a fost ucisă de bărbatul de 72 de ani pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa.

Ucigașul a făcut o declarație șocantă în fața anchetatorilor, spunând că nu-i pare rău, iar adevăratul motiv al crimei îl va ști doar el și tânăra moartă.

Crimă din gelozie, spune mama tinerei

Mama tinerei Beatrice este de părere că ucigașul era îndrăgostit de fiica ei și crima a fost comisă când ea l-a anunțat că vrea să plece în Italia să nască.

"A fost o crimă din gelozie. A avut anumite propuneri pe care fata mea le-a refuzat. Ea nu s-a dus cu el la o cafea, la nicio garsonieră, la niciun apartament", a declarat Mihaela Ghibirdic, mama lui Beatrice la Antena 3.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia a adăgat că atunci când era în viață Beatrice cântărea în jur de70 de kg, cu sarcina cu tot, iar "ceea ce eu am văzut când a ieșit la IML, acoperită bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg." 

De ce a fost dus ucigașul la IML

În cursul zilei de duminică, principalul suspect în cazul crimei din sectorul 3 a mers la spital ca să i se recolteze probe ADN.

Anchetatorii vor să stabilească dacă ucigaşul este tatăl bebeluşului purtat în pântece de tânără de 24 de ani.

La prima declarație de după crima oribilă, suspectul a acuzat-o pe fată că ar fi furat în repetate rânduri din magazin, dar criminaliștii urmăresc o altă pistă, suspectând că exista o relație între cei doi.

Potrivit rudelor, tânăra ar fi povestit în trecut că a fost abuzată de tatăl șefei ei care a invitat-o la o cafea în garsoniera lui. Mama fetei spune că Beatrice a refuzat această invitație.

Pentru că era însărcinată în momentul în care a murit, au fost recoltate și probe ADN ale bebelușui nenăscut- pentru stabilirea paternității.

Beatrice, victima unui atac brutal

Beatrice, victima unui atac brutal

Tragedie fără margini în familia tinerei însărcinate

Luni dimineață, mama și mătușa tinerei au ajuns la Institutul de Medicină Legală din București ca să ridice trupul Ioanei.

Trupul lui Beatrice va fi depus într-o biserică din Sectorul 3 până marți, când va avea loc înmormântarea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fata va fi înmormântată lângă bunicii ei, într-un cimitir din Glina, potrivit ProTV.

Ucigașul spune că doar el și Beatrice vor ști adevăratul motiv al crimei

Anchetatorii susțin că individul ar fi premeditat totul. Criminalul s-a baricadat cu tânăra în magazin pentru a-și duce planul sinistru la bun sfârșit.

Potrivit procurorilor, atacul criminal al bătrânului de 72 de ani a durat 9 minute. Moartea a fost una violentă, a transmis oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Citește și: VIDEO- Detalii de-a dreptul șocante despre crima din București! Bărbatul de 72 de ani care a ucis-o pe angajata fiicei sale ar fi folosit o drujbă și un cuțit

Într-un atac de furie, bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul în zone vitale. Cel mai șocant este că lângă trupul fetei a fost găsită și o drujbă.

crima bucuresti

Crima oribilă în sectorul 3 al Capitalei

Bărbatul a fost audiat de mai multe ori, însă doar prima dată a dat detalii importante polițiștilor de la Secția 12, apoi a tăcut în fața ofițerilor de la Omoruri și nu a vrut să ofere alte detalii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si