Marina a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, în propriul cabinet de stomatologie, din Brăila. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge de propriul soț.

Moartea Marinei este învăluită în mister. Autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze care se învârt în jurul crimei. Potrivit ultimelor cercetări, anchetatorii nu exclud varianta unei crime executate la ordin, potrivit informațiilor transmise de spynews.ro.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic.

La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Brăila.

Doctorița din Brăila, omorâtă la cererea mafiei? Detalii șocante din anchetă

Cercetările în cazul morții doctoriței din Brăila sunt continuate de autorități.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Citește și: VIDEO Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră

Ipoteză șoc în cazul crimei din Brăila

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Se pare că anchetatorii au descoperit un detaliu din viața Marinei, care conduce spre un asasinat la comandă. Mai multe surse susțin că medicul stomatolog ar fi avut o relație cu un interlop de peste Prut, înainte ca aceasta să ajungă în România.

Marina s-ar fi despărțit de interlop imediat ce acesta ar fi fost închis. Înainte de a sosi în România, doctorița ar fi luat de la acesta o sumă uriașă de bani. Cu banii luați, Marina și-ar fi deschis cabinetul din Brăila.

Ipoteza anchetatorilor este că Marina a fost asasinată la comanda interlopului cu care a avut o relație. Procurorii au declarat că este vorba despre o crimă cu premeditare, al cărei motiv încă nu este cunoscut. Principalul suspect în acest caz a fost reținut de autorități, dar nu a declarat nimic.

Citește și: VIDEO Marina a fost ucisă cu sânge rece, în propriul cabinet din Brăila. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Azi era ziua ei. În loc să primească flori, primește o lumânare”

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

„Este o crimă cu premeditare, dar nu pot spune că a avut un motiv anume deoarece suspectul nu a declarat nimic și nu avem probe clare în acest sens.

Fapta a fost planificată, dar mobilul rămâne necunoscut,” a declarat procurorul Ionel Gîlcă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si