După două săptămâni de căutări, anchetatorii au găsit urme de sânge și câteva haine, relatază România TV. Însă, după verificarea amănunțită a probelor găsite s-a ajuns la concluzia că acestea nu au legătură cu băiatul dispărut în urmă cu două săptămâni în judeţul Arad.

Părinţii lui Sebi, care l-a trimis la muncă la stână, vin însă cu o nouă ipoteză şocanţă. Ei afirmă că sunt siguri că băiatul lor a fost răpit și îi cer celor care au făcut acest lucru să le lase copilul să se întoarcă acasă.

Citeste si: Ipoteză șocantă în cazul copilului de 7 ani disparut în judeţul Arad

Sebi ar fi plecat să culeagă fructe de pădure şi nu s-a mai întors

Sebi a dispărut după ce patronul unei stâne l-a luat la muncă. Băiatul ar fi ajuns la locul stabilit și-ar fi făcut treaba, doar că, din spusele celui de la stână, ar fi plecat în pădure să caute fructe de pădure şi nu s-a mai întors.

Citeste si: Sebi, copilul dispărut, a fost căutat pe o suprafață de 100 de km pătrați. E de negăsit!

Părinții băiatului au anunţat faptul că acesta nu a ajuns acasă și de atunci este căutat zi și noapte de poliție, de pompieri și de voluntari.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Baiat dispărut Arad
Sebi, baiatul dispărut de două săptămâni de la o stână din Arad

Căutările au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătrați.

Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de

teren.

Citeste si: Detalii șocante despre crima din sala de fitness din București

Persoanele care deţin informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si