Close sidebar
Close sidebar

Ipoteza soc in cazul mortii sotiei primarului din Iasi. Tanara si socrul ei ar fi fost ucisi in locul edilului - Au existat amenintari cu moartea

Moartea sotiei primarului din comuna Butea si a socrului acesteia este invaluita in mister. Autoritatile inca nu au stabilit daca este vorba despre o crima sau un accident.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Misterul mortii tinerei sotii se adanceste din ce in ce mai mult. Potrivit bzi.ro, se vorbeste tot mai mult despre amenintari cu moartea si ca de fapt la mijloc ar fi vorba despre o mana criminala. Atat sotia, cat si tatal primarului au murit dupa ce au baut o substanta extrem de toxica.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Potrivit sursei citate, Anton Anti, primarul comunei, ar fi deranjat mai multe persoane certate cu legea, care ar fi putut sa se razbune in acest mod extrem de dur. Membrii familiei iau in calcul doua variante in cazul celor doua morti: accident sau crima din razbunare.

Politistii spun ca nu exclud nicio posibilitate.

" Primarul a fost amenintat de mai multe ori in campanie. Au fost amenintari cu moartea. Nu stiu daca povestea asta are vreo legatura cu razbunarea, dar am suspiciuni. Este vorba despre oameni foarte rai. Oamenii legii vor stabili ce s-a intamplat si daca este vorba despre o mana criminala", a povestit o persoana apropiata de familia primarului.


"Anton s-a implicat mult in salvarea padurilor. A mers si cu politistii in actiuni de prindere a hotilor. A fost de multe ori amenintat. Nu stiu cine ar fi putut fi in stare sa ii distruga familia. Ar trebui analizata atent fiecare varianta. Ceva este la mijloc", a completat o sursa.

Citeste mai mult aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI