Close sidebar
Close sidebar

Ipoteză șocantă în cazul dispariției lui Tudor! După 44 de zile, unchiul său șochează: "Există o creatură infectă care a avut de-a face cu dispariția"

Tudor Niream, în vârstă de doar 15 ani, din Zalău, a dispărut fără urmă de mai bine de o lună și jumătate.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tudor a plecat pe 23 noiembrie din casa bunicilor. El le-a spus că merge pe afară și a plecat fără să-și ia telefonul mobil. De atunci nimeni nu mai știe nimic de el, deși familia a anunțat autoritățile imediat.

În urmă cu câteva zile unchiul băiatului a transmis un mesaj șocant pe Facebook. El crede cu tăcie că nepotul său a fost luat cu forța de o persoană. Mesajul se adresează acestei persoane.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: ÎNGROZITOR! O fată de 15 ani din Buzău a adus pe lume un copil, dar la 24 de ore micuțul a murit! Ce au constatat medicii despre pacientă e înfiorător!

Unchiul lui Tudor, mesaj dramatic pe Facebook

După 44 de zile de la dispariție, unchiul băiatului crede că acesta a fost răpit.

"Mesaj pentru cine vede.

44 de zile după dispariția lui Tudor Niream.
În ultimele săptămani s-au aflat voci cerând informații personale și chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înțeleg firea omului de a digera o poveste cu belșug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viața unor oameni care peste noapte și fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei. Mi se face greață când mă gândesc la ce s-a întâmplat și nu pot dori acest lucru nici unui dușman.

Scriu aceste cuvinte complet conștient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de-a face cu dispariția lui Tudor, și care într-un fel sau altul, se ține la curent cu cazul! Ești o jigodie de om, în orice circumstanțe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forța sau de bună voie. Dacă spun că ești om e chiar prea mult, ești doar mizeria care rămâne după ce tragi apa.

Ai paralizat cu frică părinți iubitori care vroiau să facă viața mai bună pentru un copil cu o imaginație mai mare decât orizontul.

Te provoc, dacă mai ai o fărâmă de umanitate și vrei să îndrepți lucrurile, să ieși la lumină cu ce s-a întâmplat!", a scris unchiul băiatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI