O crima teribila a avut loc la Baia Mare, in urma cu mai bine de o luna, acolo unde Estera a fost violata si ucisa. Criminalul este in continuare in libertate  si anchetatorii iau in calcul o noua ipoteza.

Anchetatorii incearca sa identifice cine este criminalul Esterei si dupa multe audieri, inclusiv cu poligraful, a fost conturat un cerc de 6 suspecti. De asemenea, au fost recoltate probe ADN de la mai multe persoane care au fost trimise la Institutul National de Criminalistica, dar o parte dintre aceste probe nu au coincis cu cele de la locul tragediei.

Surse din ancheta afirma ca anchetatorii iau in calcul o noua ipoteza. Se pare ca getul cumplit ar fi fost realizat de mai multi autori. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Au fost audiate foarte multe persoane. S-au facut inclusiv audieri cu poligraful. Probele ADN prelevate de la persoanele audiate nu corespund cu cele de la locul faptei. Unele variante de lucru au cazut", a relatat pentru axanews.ro,

Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langaTribunalul Maramures.

O ipoteza ramane, insa, in picioare. Criminalul Esterei nu are antecedente penale. Ucigasul fetitei nu a mai savarsit nicio infractiune, sau daca a savarsit, el nu a fost prins, de aceea nu figureaza in baza de date a politiei.

Este posibil ca adevaratul criminal al micutei Estere sa sanu fi fost auditat, iar politia sanu il aibaincain vizor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si