Close sidebar
Close sidebar

Ipoteza socanta in cazul prabusirii portii de la intrarea in Timisoara in timpul furtunii! "Se vede clar ca de pe o cladire se desprinde ceva"

A fost sau nu a fost doborata de o bucata de acoperis poarta de la intrarea din Timisoara, care-a ucis un om? Filmul tragediei, surpins de o camera de bord, e subiect de cotroversa. In timp ce primarul Robu si consilierul sau sustin ca piciorul constructiei a fost lovit si de asta s-a prabusit, la fel de bine lucrurile pot sta complet diferit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

CONSILIERUL CATALIN IAPA: In filmulet se vede destul de clar ca de pe o cladire se desprinde ceva, se desprind doaua bucati, la doua intervale de timp diferite.

Nicolae Robu- Se vede in inregistrare cum acest obiect mare un acoperois izbeste stalpul de sustinere al portii, chiar cel din partea in care a inceput prabusirea. Sigur, acestea sunt toate presupuneri.

Iar in lipsa unei expertize concrete, tot presupunere ramane si ce pare sa se vada in imaginea marita. Si anume, partea de sus a portii da semne ca se inlina periculos spre sosea INAINTE ca bucata de acoperis, mult mai mica decat precedenta, sa vina spre piciorul constructiei din beton.  Daca ipoteza e adevarata, inseamna ca poarta a fost, intr-adevar, impinsa de vant, iar varianta ca ar fi fost mult prea mult incarcata dupa reabiliatre, slabindu-i structura de rezistenta, ar putea ramane in picioare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

CATALIN IAPA- consilier -  din filmare eu am vazut sau eu interpretez ca a doua bucata a lovit poarta in piciorul stang, cum se vede in filmare, lovind in partea de sus se poate face un balans mai puternic.

Totusi, consilierul primarului crede ca forta cu care acoperisul zburat de vant a lovit constructia e cea care a dus la prabusirea ei.

Una dintre ipotezele luate in clacul luiate de anchetatori e ca astfel de bucati de tabla s ar fi desprins de pe o cladire de vizavi si ar fi fost proiectate cu

peste 100 pe ora direct uin piciorul portii.

Nicolae Robu accentueaza, insa, forta vantului si vorbeste despre rafale pe care le-am putea intalni la urganele F 1:  

Robu: viteza e foarte mare, sigur, la puncrtul de masura a fost de 110, 120 de km pe ora dar e posibil si chiar cred ca foarte probabil ca vantul sa fi suflat si mai tare.

Cert e ca, la mai bine de o saptamana de la tragedie, nimeni nu a putut spune exact ce a dus la demolarea portii peste masina tanarului. Edilul lasa multe locuri de interpretare.
 
Din pacate, din cauza vijeliei care se pornire, Vlad a ales sa opreasca masina exact langa poarta. Politistii spun ca tanarul filma nenorocirea cand constructia l-a zdrobit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI