Close sidebar
Close sidebar

Ipoteză șocantă în privința atentatului terorist de la Moscova. "Este provocarea serviciilor speciale ale lui Putin"

Un atac armat comis de mai mulți bărbați cu arme de asalt a avut loc vineri seară într-un mall și o sală de concerte din oraşul Krasnogorsk, situat la periferia Moscovei. Cel puțin 40 de oameni au murit, iar sute de persoane sunt rănite.

Sorin Negru,

Atac Moscova

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Serviciul de informații al Ministerului ucrainean al Apărării a transmis, vineri seara, că împușcăturile care au loc în regiunea Moscova sunt "provocarea serviciilor speciale ale lui Putin".

Servicul de informații de la Kiev, Defense Intelligence of Ukraine (DIU), a precizat că recentul atac terorist din Moscova este o provocare conștientă a regimului lui Putin, anticipat de comunitatea internațională.

Citește și: Atac terorist într-un mall din Moscova. Cel puțin 40 morți, iar 100 de oameni sunt luați ostatici

Ipoteză șocantă: Putin a orchestrat măcelul de la mall-ul din Moscova

Andrii Yusov, reprezentant DIU, a declarat pentru Ukrainska Pravda că Vladimir Putin are experiență în orchestrarea unor "lovituri teroriste" pe care le atribuie altora.

„Aceasta este o provocare conștientă a serviciilor speciale ale lui Putin despre care ne-a avertizat comunitatea internațională. Tiranul Kremlinului și-a început cariera cu asta și vrea să o încheie în același mod: săvârșirea de crime împotriva cetățenilor săi”, a spusn Yusov.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Atacul armat de vineri, 22 martie, a avut loc la un concert al trupei Piknik în mall-ul Crocus din Krasnogorsk, regiunea Moscova.

Autoritățile ruse raportează că un număr necunoscut de oameni au fost uciși și răniți. Biletele la concert s-au epuizat, deci aproximativ 2.000 de persoane ar fi putut fi în sală.

În paralel, o explozie a dus la un incendiu masiv, iar acoperișul sălii de concerte a fost distrus și a căzut peste unii spectatori.

Pe 8 martie, Ambasada SUA în Rusia și Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Unit au avertizat despre posibile atacuri teroriste la Moscova.

Legiunea pentru Libertatea Rusiei: Putin este de vină pentru atacul terorist

Legiunea pentru Libertatea Rusiei a postat o declarație în care acuză „regimul terorist al lui Putin” de comiterea recentului atac terorist la o sală de concert din regiunea Moscova.

„Acuzam regimul terorist al lui Putin de tragedia de astăzi. Ne-am confruntat cu manifestări similare ale dictaturii Kremlinului încă din primele zile ale guvernării lui Putin și nu suntem surprinși de încă o provocare sângeroasă”, spun pe Telegram oficialii mișcării anti-Putin.

Legiunea susține că atât atacul terorist, cât și mediatizarea acestuia au fost planificate.

Legiunea a subliniat că atacurile teroriste sunt „o metodă adesea folosită de serviciile de securitate ale lui Putin, pe care nu o sprijinim și împotriva căreia luptăm”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI