Close sidebar
Close sidebar

IPS Teodosie, despre Vladimir Putin: ”Nu sunt judecător. Judecător e Dumnezeu”

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a fost întrebat despre preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, şi dacă îşi menţine afirmaţia conform căreia "nu este atât de negru cum îl prezintă lumea", el precizând că nu este judecător, doar Dumnezeu este judecător.

Diana Bostan,

IPS Teodosie


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

El a precizat că ctitoriile făcute de Putin au rămas, “nu le-a mitraliat”, “nu a făcut nimic cu ele”.

IPS Teodosie, despre Vladimir Putin

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă îşi mai menţine afirmaţia făcută înainte de izbucnirea războiului din Ucraina, că Vladimir Putin a adus multe jertfe şi este un ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim. 

Citeste si: Locuitorii din Mariupol sunt amenințați cu moartea de soldații ruși. Civilii sunt obligați să poarte banderole albe

“Ce a adus, a rămas. A luat ctitoriile, le-a mitraliat? Nu a făcut nimic cu ele. Sunt aceleaşi. Nu trebuie să am eu o părere”, a afirmat ÎPS Teodosie. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Întrebat ce părere are acum despre Vladimir Putin, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns: “Nu sunt judecător. Judecător e Dumnezeu”.  

Teodosie a declarat că Putin nu este așa negru

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a afirmat, în luna februarie, înainte de începerea conflictului armat din Ucraina, că Vladimir Putin, nu este “atât de negru pe cum îl prezintă toată lumea”, precizând

că este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim. ÎPS Teodosie a menţionat că atât Putin, cât şi Medvedev sunt ctitori şi ”noi îi judecăm ca pe nişte răufăcători”.

Citeste si: Explozii de gaz de mină în Mina Pawlowka din Polonia. Autoritățile au anunțat trei morţi, 21 de răniţi şi opt dispăruţi

“Şi de ce să n-o spun, domnul Putin, care este atât de vehiculat în zilele acestea şi e văzut atât de negru, nu e negru cum îl prezintă toată lumea.

Am spus-o şi o spun, fără frică şi fără nicio ezitare: este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim”,  a declarat Arhiepiscopul Tomisului, la o emisiune la Radio Dobrogea.

ÎPS Teodosie a adăugat: ”Şi în ţara sa, şi Putin şi Medvedev sunt ctitori şi am fost pe urmele lor în excursie şi m-am minunat câte jertfe au facut şi noi îi judecăm ca pe nişte răufăcatori”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI