Decizia Curții de Apel Galați este definitivă, iar Arhiepiscopul Tomisului a pierdut în instanță la Tribunalul Constanța.
ÎPS Teodosie, profesor la Facultatea de Teologie din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța (UOC), nu a mai primit prelungire pentru a-ți exercita profesia în calitate de titular al Universității, asta fupă ce a împlinit vârsta de 65 de ani.
„ÎPS Teodosie a atacat în instanță Universitatea „Ovidius” din Constanța pentru că nu are metodologia prevăzută de Legea 1/2011 privind Norma universitară și statutul personalului didactic și de cercetare din învățământul superior, deci nu poate da curs solicitărilor cu privirea

menținerea calității de titular după vârsta pensionării”, a declarat Dan Mihăescu, șeful biroului de presă al Universității Ovidius. Arhiepiscopia Tomisului, condusă de ÎPS Teodosie, a transmis pentru Info Sud-Est că înaltul prelat a depus o cerere de continuitate a activității la Universitate după vârsta de pensionare.
Odată pensionat, ÎPS Teodosie nu va mai putea deține nicio funcție în universitate și nu va mai putea face parte din Consiliul Facultății de Teologie. Arhiepiscopul Tomisului va mai putea activa în universitate doar în sistem ”plata cu ora”.

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, la ieșirea din carantină: "S-a sfârşit exilul! Păstorul fără oi nu poate fi împlinit"

ÎPS Teodosie, amendat pentru că nu a respectat regulile de carantinare

Pe data de 24 ianuarie, arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de trei ori de poliţişti, cu câte 1.000

de lei, la intervale diferite de timp, pentru că nu a respectat decizia de carantinare Covid. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Arhiepiscopul a solicitat suspendarea efectelor respectivei decizii, precum şi anularea acesteia. Pe 27 ianuarie, Judecătoria Constanţa a respins contestaţia arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, cu privire la decizia de carantinare dispusă de Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti. Nefiind definitivă, hotărârea instanţei a fost atacată cu apel la Tribunal.

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, la ieșirea din carantină: "S-a sfârşit exilul! Păstorul fără oi nu poate fi împlinit"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si