ÎPS Teodosie a sârnit controverse după răspunsul pe care i l-a dat unei femei, la un post de radio. Este ireal ce i-a spus acesteia când a cerut un sfat despre cum ar trebui să procedeze în ceea ce privește relația pe care o are cu soțul său, care o abuzează psihologic, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Citește și: VIDEO ÎPS Teodosie, proces început cu o amânare. Arhiepiscopul Tomisului respinge acuzațiile de corupție

ÎPS Teodosie

[Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului]

ÎPS Teodosie: „Trebuie să îți duci crucea” 

ÎPS Teodosie a fost întrebat de o femeie cum ar trebui să procedeze în privința soțui care o abuzează. Femeia i-a adresat întrebarea în cadrul unui post de radio, unde ÎPS Teodosie participă frecvent.

”După mulţi ani de căsătorie s-a întărit convingerea că cel de lângă mine nu are empatie, aş putea spune că am fost abuzată psihologic. Din cauza lipsei de empatie, în momentele de bucurie, el mi-a adus supărare imediată, iar în momentele în care aveam nevoie de sprijinul lui moral, nu m-a susţinut. Există vindecare? Care este soluţia?”, a fost problema ridicată de o femeie arhiepiscopului Tomisului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Răspunsul acestuia a sârnit o serie de controverse. ÎPS Teodosie a sfâtuit-o pe femeie să aștepte vindecarea și să își ducă crucea, având în vedere faptul că între ea și soț există taina cununiei.

Citește și: ÎPS Calinic Argeșeanul, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, adus de urgență la Spitalul Floreasca din București. "Urmează să fie operat"

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

”Poate exista şi vindecare, dar dumneata, care ai primit taina cununiei, trebuie să-ţi duci crucea, să te rogi să suplinească Dumnezeu această lipsă de empatie, pentru că ai un legământ.

Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”, este răspunsul oferit de ÎPS Teodosie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si