Baiatul, care purta un tricou in culorile echipei de fotbal FC Barcelona a izbuncit in plans in momentul in care a fost capturat de politistii din Kirkut, oras situat la nord de Bagdad.
Autorităţile internaţionale sunt în alertă din cauza faptului că ISIS, gruparea teroristă ce s-ar afla în spatele acestor atentate, recurge tot mai des la recrutarea minorilor, pe care îi foloseşte ulterior în plănuirea de atacuri teroriste.
Se crede ca baiatul voia sa se detoneze langa o moschee siita.
Recent, in zona Kirkut au avut loc mai multe actiuni militare ale fortelor Peshmerga indreptate impotriva membrilor statului islamic, anunta oficilai de la Kirkut.

Baiatul, care purta un tricou in culorile echipei de fotbal FC Barcelona a izbuncit in plans in momentul in care a fost capturat de politistii din Kirkut, oras situat la nord de Bagdad. Autorităţile internaţionale sunt în alertă din cauza faptului că ISIS, gruparea teroristă ce s-ar afla în spatele acestor atentate, recurge tot mai des la recrutarea minorilor, pe care îi foloseşte ulterior în plănuirea de atacuri teroriste.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se crede ca baiatul voia sa se detoneze langa o moschee siita. Recent, in zona Kirkut au avut loc mai multe actiuni militare ale fortelor Peshmerga indreptate impotriva membrilor statului islamic, anunta oficilai de la Kirkut, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si