Un român a fost oprit în trafic, la Huși. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că autoturismul figura ca furat în Marea Britanie. Ce a spus acesta autorităților?

Mașina furată din Marea Britanie, găsită la Huși

Un român în vârstă de 36 de ani a fost oprit în trafic, la intrare în municipiul Vaslui. Polițiștii au descoperit că bolidul de lux pe care îl conducea figura ca furat în Marea Britanie, potrivit observatornews.ro.

Citește și: VIDEO Un primar din Argeș, prins că fura curent. Edilul își lumina curtea direct de la stâlpul public

Românul a mărturist autorităților că el a achiziționat autoturismul de la o societate de profil din Marea Britanie, pentru care a plătit aproximativ 5.000 de lire sterline, urmând ca diferența să o plătească în rate. Bărbatul a arătat polițiștilor documentul de vânzare-cumpărare, declarând că nu știe dacă mașina pe care a achiziționat-o este implicată în vreo infracțiune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

În cauză, polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Bolidul de lux, a cărui valoare a fost stabilită la 150.000 de lei, a fost reținut de autorități. 

Citește și: VIDEO "Am mâncat 720 de ouă într-o lună, ce s-a întâmplat în corpul meu?" Rezultatul neașteptat al unui experiment medical

"Astfel a fost identificat şi oprit în trafic, la intrarea în municipiul Vaslui, un autoturism, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii, condus de un bărbat cu cetăţenie română, în vârstă de 36 de ani.

În urma verificărilor efectuate, colegii au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o societate de profil din Marea Britanie, achitând pentru acesta aproximativ 5.000 de lire sterline, urmând ca restul sumei să fie achitat în rate, aşa cum s-a convenit în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu",  se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si