În vârstă de 84 de ani, o pensionară din Cluj Napoca a reușit să șocheze pe toată lumea. A recurs la un gest ireal, chiar într-un magazin. Acțiunea bătrânei a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

A furat un telefon din magazin, la 84 de ani

Incidentul de-a dreptul șocant a avut loc într-un magazin din Cluj Napoca. O femeie de 32 de ani a alertat autoritățile cu privire la furt.

Aceasta a reclamat că în timp ce se afla la magazin, o persoană i-ar fi furat telefonul.

Citește și: Stenograme din dosarul doctoriței "Doamna cu coasa": "Păi nu, da' ce, sunt Dumnezeu" Iubitul acesteia, implicat în ancheta din Spitalul Sfântul Pantelimon, și-a revenit după tentativa de sinucidere

Ca urmare a verificărilor, autortitățile au descoperit hoțul. Este vorba despre o pensionară de 84 de ani. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum pensionara vede telefonul, îl ia și îl bagă în buzunar. Femeia ridică apoi pungile și se comportă normal.

Potrivit informațiilor transmise de autorități, telefonul a fost înapoiat proprietarei. 

Citește și: A murit Alain Delon! Actorul care a scris istorie în lumea cinematografică s-a stins din viață la 88 de ani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Ireal ce a putut face o pensionară de 84 de ani, din Cluj, într-un magazin

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"În urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la însușirea unui telefon mobil de către o persoană necunoscută în municipiul Cluj-Napoca, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani județul Sălaj, despre faptul că, la aceiași data, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, situat pe strada Horea, din municipiul Cluj-Napoca, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil.

Polițiștii au identificat și depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o femeie, de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", au transmis autoritățile, printr-un comunicat.

O pensionară de 84 de ani a furat un iPhone 15 dintr-un magazin


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si