Un caz șocant a avut loc în Bârlad. Un tânăr s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde le-a divulgat medicilor un detaliu de-a dreptul halucinant, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

A căzut de la etaj și le-a spus medicilor un detaliu șocant

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a ajuns de urgență la spital după ce a căut de la etajul al patrulea al unui bloc.

Incidentul șocant a avut loc în Bârlad.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj medical. Tânărul a fot identificat în stare conștientă și le-a mărturisit medicilor că s-a aruncat în mod voluntar de la etaj, mai informează sursa citată anterior.

”La prima evaluare, prezintă traumatism de coloană vertebrală, cervico-dorsală şi traumatism de claviculă”, au declarat reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Vaslui. 

Citește și: Cine e Francesco Calzona, antrenorul-minune al Slovaciei, fost vânzător de cafea și "secund etern" până la 55 de ani

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Un tânăr a ajuns la spital după ce a căut de la etajul al patrulea al unui bloc 

[Sursa foto: istockphotos]

O tânără a căut de la etaj. Principalul suspect, propriul prieten

În urmă cu o zi, o tânără în vârstă de 26 de ani a căzut de la mansarda unui bloc. Căzătura tinerei a fost atenuată de balconul apartamentului de la etajul al cincilea.

Totuși, în urma impactului, tânăra a fost grav rănită la bazin și a ajuns de urgență la spital.

"Fata era pe balcon acolo, doar cu un tricou pe ea. Nu sare nimeni de plăcere de la... A fost amenințată în vreun fel. Vecinul de la 5 din balconul alăturat unde a sărit ea a ajutat-o şi a ţinut-o acolo de vorbă", a mărturisit un vecin, conform Observatornews.

Citește și: A părăsit carosabilul și s-a răsturnat cu mașina, pe câmp. Destin tragic pentru un bărbat

Polițiștii fac cercetări în cazul căzăturii tinerei. Se pare că vecinii au mărturit că aceasta venise la un tânăr, care se afla în imobilul de la mansardă pentru a avea grijă de animalele proprietarilor. Cu puțin timp înainte de a cădea de la etaj, cei doi s-ar fi certat.

"Vecinul nu era acasă, proprietarul apartamentului de la 6. A rugat un prieten, că are un câine, să aibă grijă de câine. Şi prietenul a mai invitat o domnişoară(...) Pe mine m-a trezit din somn la 12 fără ceva o bubuitură puternică, strigăte, urlete", a mărturisit un alt vecin, potrivit aceleiași surse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si