Un caz șocant s-a petrecut în Satu Mare. Reprezentanții de la Pompe Funebre, care trebuiau să se ocupe de trupul neînsuflețit al unui bărbat, au abandonat cadavrul acestuia în casă, pentru trei zile. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru ca totul să se rezolve, potrivit informațiilor trannsmise de presasm.ro.

Cadavru abandonat în casă de reprezentanții de la Pompele Funebre

În urmă cu trei zile, un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 64 de ani, a fost declarat decedat.

Potrivit aceleiași surse, trupul neînsuflețit al bărbatului urma să fie ridicat de reprezentanții de la Pompele Funebre, aflate în administrația primăriei.

Citește și: Mesajul lui David Popovici, după ce a primit două mașini din partea lui Ion Țiriac. Ce a declarat înotătorul de aur al României: "Mi-aș dori să..."

Tragedia a făcut ca trupul neînsuflețit al bărbatului să fie abandonat în casă. Firma de pompe funebre nu a putut ridica cadavrul bărbatului din cauza faptului că nu ar avea suficienți angajați.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Potrivit aceleiași surse, polițiștii au intervenit de urgență pentru rezolvarea situației tragice. La insistențele agenților de poliție, trupul neînsuflețit al bărbatului să fie ridicat de reprezentanții pompelor funebre.

Citește și: Mișu nu a mai ajuns la grătarul pe care îl planuise cu prietenii. A murit într-un accident teribil, după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

Mai mult decât atât, polițiștii au cotnribuit și la procesul de înmormântare.

Oamenii legii au intervenit pentru ca acesta să fie condus pe ultimul drum, creștinește.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si