În urmă cu cinci ani, România trăia la unison cea mai mare dramă: moartea în chinuri a două adolescente, batjocorite și ucise cu sânge rece de Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu, atunci în vârstă de 18 ani, și Alexandra Măceșeanu, de doar 15 ani, s-au luptat pentru viața lor până în ultima clipă, doar că oamenii legii au descins în curtea lui Dincă după 19 ore de la apelul celei mai mici.

Prea târziu, din păcate, căci fetele erau făcute scrum deja într-un butoi, arse de vii de Gheorghe Dincă. 

Citește și: Se împlinesc 5 ani de la tragedia din Caracal, care a îngrozit România! Părinții Alexandrei refuză chiar și acum certificatul de deces al fiicei lor, sperând că se află în viață

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă

[Sursa foto: Captura video]

Gheorghe Dincă trăiește pe picior mare în pușcărie 

Motiv pentru care, de cinci ani, Gheorghe Dincă se află în pușcăria de maximă siguranță din Craiova, unde, conform Gândul.ro, nu o duce deloc rău. La vizita reporterilor site-ului menționat anterior, ”Monstrul din Caracal” purta haine de firmă și un ceas automatic.

„E un ceas automatic. Acum a stat”, a spus Dincă sec, scuturându-și încheietura.

Și tot atunci le-a și menționat faptul că nu sunt chiar atât de rele condițiile în care trăiește de mai bine de cinci ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

„Ne dă mâncare bună, comparativ cu efortul pe care-l facem”, a mai spus Dincă.

Însă, nu așa au stat lucrurile mereu. La început, spune el, când era nou printre deținuți, a simțit ce înseamnă lipsa respectului. Și asta pentru că a primit patul de la ultimul etaj, care, prin ”legile pușcăriei” asta înseamnă.

Lucru pe care el l-a simțit ca un chin, subliniază ucigașul, având probleme de sănătate de ani buni.

„Suntem 22 de persoane în 56 de metri. M-au chinuit ca pe Iisus, prin ce am trecut, nu doresc nici dușmanilor, trebuia să urc și am o afecțiune la ambii genunchi din ’75, din armată”, a declarat Gheorghe Dincă.

Doar că totul s-a schimbat în bine cu timpul, fără ca el să se impună în vreun mod dur, ține să spună Dincă. Căci, așa cum a declarat, niciodată nu i-a plăcut violență, în ciuda faptului că este închis pentru fapte greu de descris în cuvinte.

„Am fost boxer la categoria grea. Am luat mulți pumni în cap. Am renunțat pentru că nu-mi plăcea violența. Nu-mi arde mie de smardoială și nici alții nu o caută cu mine”, a explicat criminalul și violatorul în serie.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: Noi decese în cazul Caracal: „Gheorghe Dincă ne-a blestemat să murim în chinuri grele!”

Gheorghe Dincă și Alexandra Măceșeanu 

Colaj foto cu Gheorghe Dincă și Alexandra Măceșeanu 

[Sursa foto: Captura video]

Și nu doar că este închis de mai bine de cinci ani, dar este și părăsit. De când a fost numit ”Monstrul din Caracal”, în urma faptelor sale, Gheorghe Dincă a fost părăsit de soție și de cei patru copii. Nimeni nu mai vrea să audă de el, fiind acum singur pe lume.

„Copiii nu-mi mai răspund la telefon. S-au săturat de ce le-au făcut. I-au târât și i-au căutat și-au pierdut și serviciile. Cum să vii tu săptămânal, câteva zile în România și stresat și torturat?”, mai spune deținutul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si