Close sidebar
Close sidebar

Ireal la ce a fost supusă o femeie de către concubinul său. A ajuns sechestrată într-un hotel din Oradea. Cum s-a încheiat calvarul acesteia?

O femeie de 35 de ani a fost supusă la lucruri îngrozitoare de către concubinul său. Aceasta a fost și sechestrată într-un hotel din Oradea. Din fericire, femeia a scăpat de calvarul la care era supusă. În ce stare se află aceasta?

Elena Tasca,

Ireal la ce a fost supusă o femeie de către concubinul său. A ajuns sechestrată într-un hotel din Oradea. Cum s-a încheiat calvarul acesteia?

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie în vârstă de 35 de ani din Bistrița se pare că a fost supusă unor clipe de calvar de către concubinul acesteia, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Oradea.

Aceasta a ajuns să fie sechestrată într-un hotel. Din fericire, femeia s-ar afla în siguranță acum, potrivit informațiilor transmise se observatornews.ro.

Supusă unor lucruri îngrozitoare de către concubin

Calvarul femeii din Bistrița se pare că a început în urmă cu câteva zile. Pe 21 aprilie, femeia s-ar fi aflat în mașină cu concubinul acesteia, pe drumul Sigmir- Beclean. În timp ce se aflau în autoturism, bărbatul ar fi amenințat-o, iar aceasta i-ar fi cerut să oprească autoturismul.

Citește și: VIDEO- Ținute spectaculoase pentru 1 Mai. Care sunt tendințele anul acesta, dar și cum putem combina piesele vestimentare pentru a avea cele mai deosebite apariții

Foto simbol- femeie la spital

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Concubinul a ignorat insistențele acesteia, iar femeia a recurs la un gest șocant. Se pare că a sărit din mașină, rănindu-se. În urma accidentului, bărbatul a decis să o ducă pe femeie la un hotel din Bistrița, sechestrând-o. Potrivit observatornews.ro, bărbatul i-ar fi interzis femeii să își contacteze familia.

Planul bărbatului nu ar fi funcționat pentru mult timp, pentru că starea femeii se agrava.

Acesta ar fi transportat-o de urgență la spital la data de 22 aprilie, iar în urma unei solicitării ale familiei victimei, femeia a fost transferată la un spital din Bistrița la data de 25 aprilie.

Se pare că polițiștii au fost înștiințați de personalul medical al Spitalului din Bistrița că femeia ar fi prezentat mai multe leziuni în urma unui accident.

Citește și: Riscul la care te expui dacă adormi cu televizorul pornit. Cercetătorii au făcut o descoperire uluitoare. Bolile care te pândesc dacă faci asta

Foto simbol- bărbat reținut

[Sursa foto: istockphotos]

În urma cercetărilor realizate de autorități, se pare că pe 26 aprilie, concubinul femeii ar fi fost reținut pentru 24 de ore. Pe 27 aprilie, bărbatul ar fi ajuns în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, conform observatornews.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI