Close sidebar
Close sidebar

Ireal! Un sătean din Pădureni a furat 14 rațe de la vecinul său. Pentru a fi iertat, i-a promis o bucată din porcul pe care urma să-l taie / Este Incredibil ce a urmat după

Autoritățile din Pădureni au fost uimite de cele auzite. Chiar dacă întâmplarea începe banal, nu o să-ți vină să crezi cum a putut să degenereze!

Ana-Maria Costea,

Ireal! Un sătean din Pădureni a furat 14 rațe de la vecinul său. Pentru a fi iertat, i-a promis o bucată din porcul pe care urma să-l taie / Este Incredibil ce a urmat după


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii legii, dar și localnicii din Pădureni au fost luați prin surprindere de un caz inedit. Povestea începe cu furtul unor rațe, continuă cu un troc între vecini și degenerează în agresiune și viol. 

Cazul pare desprins din filme, însă lucrurile ce vor fi povestite în cele ce urmează sunt reale.

Citește și: Minore recrutate și obligate să se prostitueze. Fetele erau abordate pe rețelele sociale

Caz ireal la Pădureni

Un bărbat a fost prins la furat de rațe, 14 la număr, de către vecinul său. Păgubitul a amenințat că va merge la Poliție pentru a depune plângere penală. Auzind acestea, făptașul a căutat o cale de împăcare. 

Întâmplarea face că hoțul se pregătea să taie porcul, astfel încât i-a promis vecinului său o bucată generoasă de carne, în schimbul rațelor furate, căzând la pace.

Lucrurile s-au complicat. Păgubitul și-a trimis soția la vecin să ia carnea promisă, însă în loc de asta, femeia a fost supusă unor chinuri teribile. Se pare că hoțul, împreună cu un alt bărbat din sat, au legat-o pe femeie, au agresat-o și au violat-o.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un bărbat din Vâlcea și-a abuzat sexual verișoara de 12 ani. El este purtător al virusului HIV

Scena îngrozitoare a durat mai bine de 4 ore. Apoi, femeia a reușit să scape din mâinile agresorilor și s-a dus direct la autorități. Cu toate acestea, oamenii legii au fost mai mult încurcați de povestea desprinsă din filme și nu au luat măsurile necesare.

În schimb, vecinii celor implicați în actul îngrozitor sunt de-a dreptul revoltați.

„A fost o foială pe aici toată seara, ba chiar și noaptea. Vecinii spun că a fost dusă și la Medicina Legală femeia, iar cei doi agresori ar fi fost ținuți până târziu la declarații, la Poliție. Vuiește satul! Lumea însă e nemulțumită că, deși e vorba despre un viol, ea a fost bătută rău, cei doi sunt liberi, umblă pe aici”, spun sătenii, potrivit  vremeanoua.ro.

Citește și: Două surori din Brașov, batjocorite ore în șir de prietenul tatălui lor. Mama fetelor, declarații halucinante, după ce le-a lăsat în grija agresorului: „A venit cu un bidon de bere la noi și un pachet de țigări”

Agresorii se află în libertate

Imediat după ce au aflat incredibila poveste, sătenii s-au revoltat. Chiar dacă acest caz este unul deosebit de grav, autoritățile nu au luat nicio măsură și au lăsat agresorii în libertate. 

Potrivit oamenilor legii, femeia și-ar fi retras plângerea. Totuși, pe oamenii din sat nu-i interesează acest aspect. Ei insistă și cer să se facă dreptate și agresorii să fie închiși.

 Aceștia spun că femeia și soțul ei, cât și agresorii sunt oameni fără educație, care o duc destul de prost, așa că victima probabil a fost ușor de intimidat și convins să renunțe la acuzații.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Caz șocant în Marea Britanie! S-a făcut dreptate după 47 de ani: după ce un pensionar a agresat și ucis o adolescentă, a ajuns în sfârșit după gratii

„Cum să nu vrea să depună plângere, dacă ea cu bărbatul ei au cerut ajutor și au sunat cum au putut la 112, ca să ceară ajutorul? Dacă ei spun la toată lumea cum a fost, cât au chinuit-o ore în șir, cum au legat-o cu lanțul. Cred că Poliția ar trebui să insiste în acest caz, mai ales pentru ca acești doi oameni, agresorii, să nu aibă impresia că pot abuza de o femeie și pot scăpa foarte simplu. Ei, cu toții cei implicați, sunt oameni simpli, cam săraci cu duhul. Ea are în jur de vreo 35 de ani, cam așa, este de loc de prin Valea Grecului. Au copii împreună, dar au fost luați de stat, că nu sunt în stare să crească niște suflete. Agresorii sunt, la fel, cu băutura, persoane fără căpătâi, dar să îi lași să facă viol, să lege o femeie cu lanțul și să nu pățească nimic? Poate prind curaj să mai facă”,  mai spun oamenii.

Citește și: Un român a fost reţinut după ce a trimis cinci femei să se prostitueze în ţări europene

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI