Polițiștii spanioli au găsit trupul neînsuflețit al Irinei, vineri, pe data de 16 decembrie 2022. În urma descoperirilor, oamenii legii au arestat un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe care îl suspectează că ar fi fost călăul româncei în vârstă de 34 de ani, apotrivit unui comunicat al poliției.

Citește și: Descoperire macabră în Italia! Un bărbat a fost găsit mort în casă, gol pușcă și înfășurat în luminițe de Crăciun

În aceste momente, cazul morții violente a Irinei este investigat ca o posibilă crimă. Tânăra româncă este cea de-a 42-a victimă a violenței de gen în Spania, după un ultim caz apărut în urmă cu câteva zile la Albacete. Atunci, Angela a fost găsită fără suflare după ce a fost victima unui incendiu, iar partenerul ei a fost arestat.

Soțul româncei în vârstă de 34 de ani s-a internat într-un spital

Potrivit jurnaliștilor spanioli, soțul Irinei s-a internat într-un spital. Oamenii legii îl cercetează în calitate de presupus autor al morții soției sale la propria locuință. Presupusul criminal a fost arestat.

Citește și: Povestea bunicii Maria: trăiește cu o pensie de 95 de lei pe lună. „Nu are pe nimeni”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Românca era dispărută încă de duminică, 11 decembrie 2022. Soțul ei, tot român, a fost internat la doar câteva zile de la dispariție la Spitalul Santa Maria   „din cauza unor probleme de sănătate mintală”

Polițiștii spanioli sunt nevoiți acum să-l interogheze pe soțul femeii găsite fără suflare în magazia casei. Ipoteza principală a polițiștilor spanioli este următoarea: într-adevăr, românul în vârstă de 40 de ani a fost călăul Irinei.

Mai apoi, presupusul criminal a fost internat la spitalul, în mod voluntar, acuzând probleme de sănătate mintală.

Mesaje revoltătoare după moartea Irinei

Pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară mesaje de furie și indignare după ce vestea morții Irinei a apărut în presă. Dispariția româncei în vârstă de 34 de ani a trezit un mare ecou în mediul online. Nimeni nu se aștepta la deznodământul tragic care a fost cunoscut cu câteva momente în urmă.

Citește și: Cum sunt tratate româncele care muncesc în agricultură în Italia: „Hărțuire, șantaj, salarii mici”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Nu există niciun drept, se numea Irina Mihaela, și nici ea, nici nicio femeie nu merită asta! Este groaznic”, este unul dintre mesajele de pe rețelele de socializare. Ancheta derulată de polițiștii spanioli se află în aceste momente într-o stare inițială, autoritățile cerând prudență. Ministerul Egalității nu s-a pronunțat încă, așteaptă mai multe informații.

Citește și: Andra a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei, chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani. Prietenii fac dezvăluiri uluitoare: "S-a ţinut de cuvânt!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si