Adolescenta este eleva la Colegiul National "Elena Cuza" din Craiova si viata ei s-a schimbat radical dupa ce a aflat de aceasta suferinta. Irina Cerat Naidin ar trebui operata de urgenta in strainatate si doar interventia chirurgicala ar cosat 75.000 de euro, iar toate costurile estimate pentru tratament se ridica la 200.000 de euro.

Citeste si: Cutremurator, un barbat a murit la coada de ajutoare sociale! Drama teribila s-a intamplat in apropierea blocului in care locuiesc parintii lui Mircea Badea!

Aceasta operatie se poate face in Franta si poate sa ii salveze viata. "Colega noastra, Irina, a fost diagnosticata cu o tumoare maligna osoasa. Vineri, 17 noiembrie, va pleca in Franta pentru tratament. Pentru a putea pleca, are nevoie de 75.000 de euro. Orice suma pe care o puteti dona, orice persoana sau institutie la care puteti apela ar reprezenta un ajutor extrem de important pentru Irina", este mesajul postat pe retelele de socializare de catre colegii care doresc sa o ajute.

Medicii francezi au garantat ca operatia va reusi si ca, dupa sase luni de chimioterapie, ii vor putea decupa din coaste si sa ii salveze viata.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Pentru o ajuta pe Irina, puteţi depune bani în unul dintre conturile urmatoare:

RO66BRDE441SV15372824410 – cont in euro
RO70BRDE441SV15372744410 – cont in lei

Titularul acestor conturi este Cerăt Naidin Elena Viorica

Sursa: adevarul.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si