Close sidebar
Close sidebar

Irina Loghin a facut primele declaratii, dupa nunta fiicei sale. Artista a fost mai emotionata ca niciodata

Irina Loghin a trait cele mai mari emotii din viata sa la nunta fiicei sale, Irinuca, care si-a unit destinul sambata, cu un coleg de munca, pe nume Bogdan.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Irina Loghin a fost extrem de emotionata la nunta fiicei sale, Irinuca, cu alesul inimii ei, Bogdan. Ceremonia religioasa a avut loc la Manastirea Casin din Capitala, iar petrecerea la un local de lux din Capitala, de pe malul lacului Herastrau.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

" Am trait cele mai mari emotii din viata. Sambata am fost soacra pentru prima data. M-am aflat pentru prima data în postura de soacra.De emotii, la restaurant nu am mancat nimic. Nici macar tort. A fost extraordinar de frumos.

De organizare s-au ocupat mirii, dar s-au implicat si Alina si Romeo Negoiasa. Invitatii erau frumos asteptati si condusi la masa... Iar mancarea a fost foarte buna, din ce mi-au spus invitatii. Noi am mers cu totii si am comandat meniul în urma cu doua luni”,  a declarat Irina Loghin.

Atat artista, cat si fiica ei au stralucit in seara evenimentului. Tinutele lor au facut furori, iar relatie dintre cele doua este cu siguranta invidiata de toata lumea. 

Sursa: click.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI