Cântăreața de muzică populară în vârstă de 85 de ani a ținut să dezmintă informațiile potrivit cărora este grav bolnavă, motiv pentru care ar apela la un medicament-minune.

Irina Loghin i-a asigurat pe admiratori că se simte bine, însă a decis să acționeze pe cale legală împotriva celor care îi folosesc imaginea în scopuri publicitare.

Irina Loghin, mesaj pentru admiratori: Sunt extrem de supărată și întristată de aceste minciuni

„Dragi prieteni, am fost informată că în mediul online circulă informații false și imagini trucate despre mine, în care se spune că aș fi grav bolnavă și că aș recomanda un anumit medicament. Vreau să vă asigur pe toți că aceste știri sunt complet neadevărate. Sunt foarte bine și sănătoasă.

Citește și: VIDEO Fuego, secretul din spatele succesului de care se bucură de 30 de ani! Cine este persoana care l-a ajutat în carieră

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: VIDEO Irina Loghin, aniversare cu familia. Cum s-a distrat îndrăgita cântăreață?

Sunt extrem de supărată și întristată de aceste minciuni, mai ales că mulți prieteni și admiratori au fost afectați de aceste zvonuri. Înțeleg îngrijorarea voastră și vă mulțumesc pentru susținerea constantă, dar vă rog să nu dați crezare acestor informații rău intenționate. Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale, atât penale, cât și civile împotriva celor care au răspândit aceste minciuni și mi-au afectat grav imaginea.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că veți primi toate noutățile direct de la mine", este mesajul Irinei Loghin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si