Da, ati citit bine, iar povestea este urmatoarea. In data de 24 august, reprezentantii Tribunalului Dolj au dispus prelungirea mandatului de arestare pe numele femeii, dar hotararea a fost atacata. Curtea de Apel Craiova a hotarat sa puna imediat in libertata femeia, asta dupa ce a sesizat o eroare de procedura privind citarea inculpatei.

"Se admite propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj si se dispune arestarea preventiva a inculpatei Plesa Irina, pe o durată de 30 de zile, incepand cu 24 iulie pana la 22 august, inclusiv", au hotarat magistratii Tribunalului Dolj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Hotararea Tribunalului Dolj a fost atacata de avocatul femeii, iar Curtea de Apel Craiova a dispus punerea in libertate de indata intrucat a constatat o eroare de procedura in citarea inculpatei. Instanta a dispus ca Irina Ina Plesa sa fie cercetata sub control judiciar. 

Surse judiciare au precizat ca s-au luat toate masurile ca femeia sa nu se apropie de ceilalti doi copii ai sai. Irina Plesa a iesit luni din arestul Politiei, dar nu a mers acasa la sot si copii.

Femeia se afla sub tratament si constientizeaza tot ceea ce a facut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si