Vestea că Rona Hartner a murit a zguduit România. Artista celebră a pierdut lupta cu viața, în urma unei lungi suferințe, cu o boală nemiloasă, la vârsta de 50 de ani. Aceasta s-a luptat mai mult timp cu cancerul la plămâni în faza patru, cu metastaze. 

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată pentru prima oară cu cancer, la colon și la ficat. La doar un an de la diagnostic, artista a anunțat că s-a vindecat.

La începutul acestui an, boala a recidivat. A primit diagnosticul crunt din partea medicilor:  cancer pulmonar și metastaze pe creier.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el”, a povestit atunci artista. 

Rona Hartner

Rona Hartner

[Sursa foto: Facebook-Rona Hartner]

Mesajul transmis de sora Ronei Hartner pe rețelele de socializare

Miercuri, pe data de 22 noiembrie 2023, Rinda, sora artistei, a făcut un anunț cumplit pe rețelele de socializare. Aceasta a postat pe Facebook un mesaj cutremurător în care a declarat că starea de sănătate a Ronei nu este una bună.

”Buna seara la toată lumea, sunt Rinda, sora Ronei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ronei Hartner de către sora artistei. 

Citește și: EXCLUSIV: Ce i-a spus Rona Hartner prietenei ei înainte să moară. Gândurile ei erau la fiica sa și la muzică: "A sperat până în ultima clipă că se va vindeca"

Irina Margareta Nistor, despre ultima întâlnire de la Cannes

Rona Hartner nu lipsea de pe covorul roșu de la Cannes. Tot acolo s-a întâlnit și ultima dată cu Irina Margareta Nistor. Aceasta a povestit pentru WOWbiz.ro cum a fost momentul în care s-au văzut ultima oară.

Rona Hartner

Rona Hartner

[Sursa foto: Facebook-Rona Hartner]

Citește și: Ultima apariție a Ronei Hartner. Celebra cântăreață a mascat suferința cu zâmbetul ei molipsitor

"Având în vedere că eu mă uit foarte rar pe Facebook, nu știam că este atât de bolnavă. Ultima dată când am văzut-o era la Cannes, chiar la pavilionul românesc.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Ne-am făcut fotografii și ne-am bucurat să ne revedem pentru că aveam o foarte mare admirație pentru ea și pentru rolul ei din "Gadjo dilo" care a fost un film ce a ajuns până la Premiul César.

Ea avea un rol absolut extraordinar și juca atât de convingător, un doliu, un plâns care era absolut molipsitor și cred că greu poate să facă o actriță ceva atât de bine ca ea", a povestit Irina Margareta Nistor, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

De asemenea, Irina Margareta Nistor a declarat că mereu a admirat talentul pe care Rona l-a avut. Mai mult decât atât, aceasta a spus că ar fi meritat mai mult în carieră, deoarece avea har și își iubea meseria.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si