Curtea de Apel București a respins, vineri, ca neîntemeiată, contestația depusă de Liviu Dragnea în dosarul în care a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia este definitivă. Contestația a fost ultima cale extraordinară a fostului lider PSD de a obține anularea condamnării la închisoare. Decizia, discutată joi, a fost amânată cu o zi.( vezi cum s-a distrat iubita lui Liviu Dragnea în vacanță)

Joi seară, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat, pe instastory, o fotografie cu o pisică neagră, întinsă pe o canapea și surprinsă în timp ce se juca cu o minge de plastic. E posibil ca pisica să fie chiar a Irinei Tănase. Cert este că pisica neagră i-a purtat ghinion lui Liviu Dragnea, care, a doua zi, a primit vestea proastă din partea judecătorilor.

Citeste si: Cine este, de fapt, nașul de cununie al Olguței Vasilescu și al lui Claudiu Manda

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție: „Din toamnă o să purtăm măști cu numere de înmatriculare ca la mașini”

Citeste si: Fosta soție a lui Liviu Dragnea se plânge că nu are bani! Bombonica a vrut să înființeze o fundație și i-a cerut Vioricăi Dăncilă să modifice o ordonanță pentru a plăti mai puțin!

Liviu Dragnea le-a spus judecătorilor că este nevinovat

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, în timpul procesului, că este nevinovat și că justiția din România „nu rezistă la presiuni politice” dacă nu va fi eliberat din închisoare.

„Spun ce am mai spus. Am fost trimis la puşcărie total nevinovat. Pe fond, am fost trimis la închisoare de un complet nelegal. Avocatul a arătat că România e parte la Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, care e clară şi fără echivoc.”, a spus Dragnea.

„Am fost trimis la închisoare prin nerespectarea legii şi, dacă voi fi menţinut în închisoare prin încălcare brutală a drepturilor omului, înseamnă că în România justiţia nu rezistă la presiuni politice. Sper că veţi adopta o decizie prin care să nu se menţină nerespectarea CEDO sau a legilor ţării", a mai spus Dragnea în sala de judecată, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare

În cererea depusă în instanţă, Liviu Dragnea a invocat un recurs în drept intitulat „habeas corpus” - o lege cu caracter constituţional, promulgată în anul 1679 de către Parlamentul englez, prin care se garantează libertatea persoanei. Avocații acestuia susțin că fostul lider PSD este deținut ilegal în penitenciar.

Ei au invocat faptul că cei trei judecători de la Înalta Curte care l-au condamnat nu erau specializați să judece fapte de corupție. Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si