Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat, în urmă cu nouă ani. Cei doi, însă nu și-au rezolvat toate problemele, așa că anul trecut în luna iulie Irinel a chemat-o în instanță pe Moni.

Omul de afaceri a deschis un proces la Tribunalul București contra firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, arată cancan.ro. Firma era deținută în totalitate de fosta lui soție și avea ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.

Procesul a avut ca obiect numirea lichidatorului, după ce Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a solicitat radierea firmei pe care Monica Columbeanu o deține încă din 11 septembrie 2006.

Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Monica. Procesul s-a terminat, iar instanța este de partea milionarului

Citeste si: Augustin Viziru, Faimosul de la „Survivor România”, a anunțat că va deveni tată!

Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Monica. Procesul s-a terminat, iar instanța este de partea milionarului

Cancan.ro a expus în exclusivitate decizia magistraților. Se pare că firma Monicăi a înregistrat pierderi de 90.187 lei (aproximativ 20.000 de euro). Motiv suficient pentru care fiscul să solicite dizolvarea societății. După câteva termene, magistrații au ajuns la un verdict.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L.. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii.

Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Monica. Procesul s-a terminat, iar instanța este de partea milionarului

Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București.

Citeste si: DOLIU în lumea filmului: Un actor celebru a murit. Suferea de o boală cruntă

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au cunoscut în anul 2005, iar în 2006 s-au căsătorit. După câteva conflicte, cei doi au divorțat în 2011.

Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Monica. Procesul s-a terminat, iar instanța este de partea milionarului

Citeste si: Momente de cumpănă pentru cel mai bun fotbalist din România. Sora lui Denis Alibec a decedat

În prezent, Monica Gabor este iubita lui Mr.Pink, un chinez putred de bogat. Cei doi îndrăgostiți locuiesc în SUA.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si