Lee Ryan este cel mai ghinionist om norocos din lume. Bărbatul a câștigat 6,5 milioane de lire după ce a jucat la loto, iar de atunci a catalogat premiul mult râvnit drept un "blestem". La doar șase luni de la „binecuvântarea” primită de soartă, „norocosul” a ajuns în spatele gratiilor pentru manipulare de mașini furate. Acesta a primit o sentință de 18 luni de închisoare.

Citește și: Directoarea şi angajata unei agenţii de turism sunt cercetate după ce şi-au însuşit banii daţi de nouă persoane pentru a merge în excursii

Cu toate că a executat doar nouă luni de pedeapsă, Ryan va rămâne în istoria lumii ca fiind primul milionar britanic al loteriei care a ajuns să facă închisoare.

„Banii au fost un blestem"

După ani întregi de la câștigarea sumei fabuloase, viața de lux a ajuns de domeniul trecutului pentru Ryan. Mai mult, se speculează că bărbatul locuiește în chirie într-un apartament cu două camere din sudul Londrei și câștigă sub 10.000 de lire sterline pe an.

Cu toate acestea, fostul milionar susține că în prezent este mai fericit cu viața sa decât era în perioada în care era bogat.

Citește și: Anamaria Prodan are un nou mesaj pentru dușmanii săi. Ce a postat impresara

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pentru prima oară în viața sa, britanicul s-a rugat să fie bogat în timp ce ispășea o pedeapsă cu închisoarea în anul 1986. Fostul milionar a povestit: „Colegul meu de celulă m-a avertizat să am grijă ce-mi doresc. Banii au fost un blestem".

Familia i-a fost amenințată cu moartea după ce a câștigat la loto

Câștigul uriaș de la loterie a fost investit într-o vilă la țară, în valoare de 1 milion de lire sterline, dar și într-o flotă de autoturisme de lux, printre care un Porsche,

un Bentley, un Ferrari și un BMW. Fiecare mașină a venit cu o plăcuță de înmatriculare personalizată- LEE 1, LEE 2, LEE 3 și LEE 4. Proprietatea de la țară a familiei avea un teren de tenis, o piscină, o saună, o sală de jocuri și un jacuzzi.

Ironia sorții pentru un bărbat care la doar șase luni după ce a câștigat la loto a ajuns la închisoare: „Banii au fost un blestem"

„Banii au fost un blestem"

[Sursa foto: The Sun]

Chiar dacă s-au îmbogățit peste noapte, banii au devenit cea mai mare problemă pentru Ryan și familia, aceștia primind adesea amenințări cu moartea.

Citește și: VIDEO- O cunoscută rețea de cybercrime care se ocupa cu vânzarea de informații furate către hackeri a fost închisă de FBI

„Când a fost trimis prima dată la închisoare, ceilalți deținuți se dădeau peste cap să se împrietenească cu el din cauza banilor săi. Dar se pare că unii oameni puternici s-au întors acum împotriva lui din cauza atitudinii sale. El a luat amenințările în serios”, a declarat unul dintre prietenii fostului milionar.

Pentru a compensa, britanicul a întărit securitatea la casa sa, angajând un bodyguard și instalând camere de înaltă tehnologie. Fericirea a durat puțin pentru Ryan căci s-a despărțit de soția sa până să iasă din închisoare.

Ryan a mărturisit că percepe viața altfel acum

După ce a petrecut o perioadă îndelungat în Kârgâzstan, fostul milionar s-a întors în anul 2010 înapoi acasă, în Marea Britanie.

Aici, bărbatul a petrecut primele două luni dormind pe străzi într-un sac de dormit.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Bărbat- arestat pentru trafic de droguri. A fost prins cu jumătate de kilogram de 3-Clorometcatinona

"Am călătorit prin toată țara. Am dat peste ceea ce eu numesc "îngeri vii", care nu cer nimic nimănui și cineva apare și mă întreabă: "Ești bine, amice?", a povestit Lee Ryan.

În prezent, se speculează că bărbatul în vârstă de 60 de ani, este stabilit într-un apartament din sudul Londrei, acolo unde ar găzdui persoane fără adăpost ca oaspeți, notează jurnaliștii de la  Ladbible.

Citește și: Trei persoane care vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor în Carei, inclusiv elevi, cercetate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si