Adrian Vasile Hlaghi, Șeful Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto Suceava, este cel care a rămas fără permis, acesta fiind suspendat temporar pentru că a depășit cu peste 50 de km/h limita admisă.

Șeful de Permise Auto Suceava a rămas fără.. permis!

Comisarul de poliție Vasile Adrian Hlaghi a recunoscut, potrivit News Bucovina, că a fost oprit de poliție în județul Bacău pentru că nu a respectat regimul de viteză, relatează ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: Percheziții DIICOT în trei județe: Mașini în valoare de mii de euro și utilaje agricole, furate din Franța și Italia. Autoturismele erau vândute în România

Acesta a spus că era noapte și că a fost depistat circulând cu 101 km/h, fiind sancționat contravențional și cu reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Percheziții în Alba și Cluj, la persoane suspectate că au întocmit permise de conducere și certificate de competență false

Totodată, Hlaghi a primit dovadă înlocuitoare a permisului pentru 15 zile urmând ca să se decidă dacă va contesta măsura în instanță.

"Fabrica de permise false" de la Suceava: 34 de inculpați trimiși în judecată de procurorii DNA

Comisarul de poliţie Radu Ionuţ Obreja, fost şef al Serviciului Permise Suceava, a fost trimis în judecată anul trecut de procurorii DNA, alături de alte 33 de persoane, într-un dosar în care este acuzat că ar fi condus o grupare infracţională care se ocupa cu obţinerea de sume de bani prin fraudarea examenelor teoretice pentru obţinerea permisului de conducere.

Un dosar privind fapte de corupție legate de  eliberarea de permise de conducere  de către Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Suceava a fost finalizat de către procurorii din cadrul Serviciului teritorial Suceava.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si