Totul a avut loc pe Corso Italia, acolo unde românul a încercat să fure dintr-un magazin și s-a rănit grav în timpul jafului. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a spart vitrina magazinului pentru a intra, dar s-a tăiat grav la picior. Această rană a necesitat o intervenție chirurgicală.

Citește și: Povestea „îngerului mării”: Cine este românul care a devenit erou în Italia după ce a salvat un copil de la înec?

Incidentul a avut loc în primele ore ale dimineții de astăzi, 12 iunie, la magazinul de îmbrăcăminte Kaos, când poliția a fost alertată de furt. Echipa de patrulare a descoperit vitrina spartă, iar în același timp, colegii lor au observat un bărbat în dificultate, cu o rană la picior și au realizat că există o legătură între cele două evenimente.

Ironia sorții pentru un hoț român! A ajuns de la jaf la spital

Hoțul cu pricina, are la activ și alte condamnări pentru furt.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În primul rând, oamenii legii au intervenit pentru ai acorda îngrijirile necesare românului în vârstă de 45 de ani. Aceștia au solicitat asistență medicală prin apelarea serviciului de urgență 118, iar o ambulanță a fost trimisă la fața locului.

Citește și: Incident șocat din gelozie! Un bărbat i-a smuls cu dinții urechea unui trecător, după ce acesta s-ar fi uitat la soția lui

Ulterior, bărbatul a fost escortat de polițiști la spitalul Cisanello, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală de urgență din cauza sângerării abundente și a leziunilor la ligamente. Mai târziu, acesta a fost denunțat la procuratură pentru tentativă de furt calificat.

Citește și: Românul mutilat în Italia de bomba care i-a explodat în mâini va rămâne și fără un ochi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si