Close sidebar
Close sidebar

Ironia sorții! Un bărbat a suferit o tăietură gravă în timpul unui jaf și a fost operat de urgență

Un român în vârstă de 45 de ani, care are la activ mai multe condamnări anterioare pentru infracțiuni contra patrimoniului din Italia, a avut parte de o accidentare gravă în timpul unui jaf pe care a vrut să-l comită duminică seară. Bărbatul tăiat grav și a fost transportat de urgență la spital.

Alexandra Costea,

Ironia sorții! Un bărbat sa suferit o tăietură gravă în timpul unui jaf și a fost operat de urgență

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc pe Corso Italia, acolo unde românul a încercat să fure dintr-un magazin și s-a rănit grav în timpul jafului. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a spart vitrina magazinului pentru a intra, dar s-a tăiat grav la picior. Această rană a necesitat o intervenție chirurgicală.

Citește și: Povestea „îngerului mării”: Cine este românul care a devenit erou în Italia după ce a salvat un copil de la înec?

Incidentul a avut loc în primele ore ale dimineții de astăzi, 12 iunie, la magazinul de îmbrăcăminte Kaos, când poliția a fost alertată de furt. Echipa de patrulare a descoperit vitrina spartă, iar în același timp, colegii lor au observat un bărbat în dificultate, cu o rană la picior și au realizat că există o legătură între cele două evenimente.

Ironia sorții pentru un hoț român! A ajuns de la jaf la spital

Hoțul cu pricina, are la activ și alte condamnări pentru furt.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În primul rând, oamenii legii au intervenit pentru ai acorda îngrijirile necesare românului în vârstă de 45 de ani. Aceștia au solicitat asistență medicală prin apelarea serviciului de urgență 118, iar o ambulanță a fost trimisă la fața locului.

Citește și: Incident șocat din gelozie! Un bărbat i-a smuls cu dinții urechea unui trecător, după ce acesta s-ar fi uitat la soția lui

Ulterior, bărbatul a fost escortat de polițiști la spitalul Cisanello, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală de urgență din cauza sângerării abundente și a leziunilor la ligamente. Mai târziu, acesta a fost denunțat la procuratură pentru tentativă de furt calificat.

Citește și: Românul mutilat în Italia de bomba care i-a explodat în mâini va rămâne și fără un ochi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI