Isarescu a subliniat ca exista toate datele pentru ca aceasta incredere sa fie recastigata, in conditiile in care sistemul bancar este foarte solid si are exces de lichiditate.

"E nevoie de a va recastiga credibilitatea dupa acesti ani, ea a scazut.

Sunt toate datele pentru ca aceasta sa fie recastigata, in masura in care s-a pierdut(...)", a declarat Isarescu.

El a subliniat ca, daca o banca are prea multe litigii cu clientii, trebuie sa gaseasca metode a negocia si rezolva aceste probleme in interiorul bancii, in conditiile in care bancile trebuie sa se apropie mai mult de clienti pentru cresterea creditarii, scrie news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Maniera de a aborda prudenta printr-un pas inapoi in ceea ce priveste creditarea nu mai merge. Trebuie sa va apropiati de clienti, sa va cultivati clientii. Acestea se fac prin benevolenta, intelegerea nevoilor si negociere", a declarat Isarescu.

El a reiterat ca sistemul bancar nu a avut nevoie de bani publici pentru a depasi criza financiara, iar acesta este acum intr-o situatie foarte buna, cu exces de lichiditate si cu un nivel redus, de circa 10%, al nivelului creditelor neperformante.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si