El este Marian Dragan, un tata si un sot condamnat sa depinda de cele mai iubite fiinte din viata lui. Si-a pierdut ambele brate in adolescenta. De atunci, apasa clanta usii cu piciorul si isi aseaza scaunul cu dintii. Tot asa reuseste sa si tasteze.

Barbatul e casatorit de aproape 20 de ani.

Sotia s-a maritat cu el in ciuda handicapului si i-a daruit doua fete, gemene. Intreaga familie il sprijina neconditionat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Mi-a luat Dumnezeu doua maini si mi-a dat 6: sotia si fetitele”, spune Marian.

Marian tresare si acum cand vede pe cer avioanele de la Boboc. Din cauza unui transformator de la aerodromul militar si-a pierdut ambele brate, la varsta de 12 ani.

„Ne-am dus cu oile pe un camp si acolo era un transformator de inalta tensiune.

Ne-am urcat sa ne uitam dupa animale, cand am coborat am pus mana pe niste fire. Viata de atunci pentru mine a ramas foarte grea”, poveste Marian Dragan.

„A fost un soc pentru toata familia, in special pentru mine L-a internat joi si duminica, cand m-am dus la el in vizita i-au amputat mainile”, poveste mama barbatului.

Familia traieste in casa parinteasca a lui Marian ,din 1500 de lei pe luna. Desi nu se plang de lipsuri, barbatul are o singura dorinta: Niste proteze pentru ambele brate, care sa-l ajute sa devina util.  Daca v-a impresionat povestea lui, puteti sa trimiteti un ajutor prin mandat postal la aceasta adresa: Strada nr. 9, nr. 55  sat Boboc, judetul Buzau, comuna Cochirleanca.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si