Close sidebar
Close sidebar

Isi asaza scaunul cu dintii si deschide usa cu piciorul, insa e fericit. Povestea emotionanta a unui buzoian de 37 de ani, ramas fara ambele brate: "„Mi-a luat Dumnezeu doua maini si mi-a dat 6: sotia si fetitele"

Si-a pierdut ambele brate, dar fiicele gemene si sotia iubitoare il fac sa se simta un om complet! Este povestea emotionanta a unui buzoian care, la 37 de ani, isi aseaza scaunul cu dintii si deschide usile din casa cu piciorul. Cum reuseste sa razbeasca, in ciuda nenorocirii care s-a abatut asupra lui, vedeti chiar acum. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

El este Marian Dragan, un tata si un sot condamnat sa depinda de cele mai iubite fiinte din viata lui. Si-a pierdut ambele brate in adolescenta. De atunci, apasa clanta usii cu piciorul si isi aseaza scaunul cu dintii. Tot asa reuseste sa si tasteze.

Barbatul e casatorit de aproape 20 de ani. Sotia s-a maritat cu el in ciuda handicapului si i-a daruit doua fete, gemene. Intreaga familie il sprijina neconditionat.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

„Mi-a luat Dumnezeu doua maini si mi-a dat 6: sotia si fetitele”, spune Marian.

Marian tresare si acum cand vede pe cer avioanele de la Boboc. Din cauza unui transformator de la aerodromul militar si-a pierdut ambele brate, la varsta de 12 ani.

„Ne-am dus cu oile pe un camp si acolo era un transformator de inalta tensiune.

Ne-am urcat sa ne uitam dupa animale, cand am coborat am pus mana pe niste fire. Viata de atunci pentru mine a ramas foarte grea”, poveste Marian Dragan.

„A fost un soc pentru toata familia, in special pentru mine L-a internat joi si duminica, cand m-am dus la el in vizita i-au amputat mainile”, poveste mama barbatului.

Familia traieste in casa parinteasca a lui Marian ,din 1500 de lei pe luna. Desi nu se plang de lipsuri, barbatul are o singura dorinta: Niste proteze pentru ambele brate, care sa-l ajute sa devina util.  Daca v-a impresionat povestea lui, puteti sa trimiteti un ajutor prin mandat postal la aceasta adresa: Strada nr. 9, nr. 55  sat Boboc, judetul Buzau, comuna Cochirleanca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI