România primește un nou ajutor în lupta cu valul patru al pandemiei de coronavirus. Este vorba de 40 de concentratoare de oxigen venite din Israel.

O delegație medicală din Israel va sosi la București

„România trece printr-o perioadă dificilă, prin care multe țări au trecut, inclusiv Israel. Pacienții infectați cu coronavirus au nevoie de o atenție medicală deosebită și aceste concentratoare de oxigen îi vor ajuta în procesul de vindecare.

Totodată, la finalul acestei săptămâni va ajunge la București și o echipă de specialiști israelieni în terapie intensivă covid și logistică, pregătiți să meargă oriunde este nevoie în România, pentru a veni în ajutorul personalului medical. Vom continua să sprijinim România, o țară de care ne leagă o prietenie puternică, pentru a depăși acest impas cât mai repede”, a declarat E.S David Saranga, Ambasadorul Israelului. 

Delegația va fi condusă de Dr. Ram Sagi, Directorul Deprtamentului pentru Spitale din cadrul Ministerului Sănătății israelian. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanţ de vaccinare anti-Covid în România, 2 noiembrie 2021. Peste 78.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore

Franța a donat 13 tone de materiale sanitare

”Solidaritatea europeană materializată prin acțiuni concrete de sprijin ale tuturor țărilor afectate de situații de urgență diverse a reprezentat și continuă să reprezinte de o manieră prioritară pasul premergător către ceea ce numim în managementul situațiilor de urgență, revenirea la starea de normalitate”, a anunțat DSU. 

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță a explicat cum ar putea să apară o tulpină românească a coronavirusului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si