Close sidebar
Close sidebar

Israel a donat României 40 de concentratoare de oxigen. La București va sosi și o echipă medicală

Pe data de 7 noiembrie va sosi în România și o delegație medicală din Israel - compusă din trei doctori, un asistent-sef specializat covid și un expert în logistică.

Diana Bostan,

Concentratoare oxigen Israel

[Sursa foto: Ambasada Israelului]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

România primește un nou ajutor în lupta cu valul patru al pandemiei de coronavirus. Este vorba de 40 de concentratoare de oxigen venite din Israel.

O delegație medicală din Israel va sosi la București

„România trece printr-o perioadă dificilă, prin care multe țări au trecut, inclusiv Israel. Pacienții infectați cu coronavirus au nevoie de o atenție medicală deosebită și aceste concentratoare de oxigen îi vor ajuta în procesul de vindecare. Totodată, la finalul acestei săptămâni va ajunge la București și o echipă de specialiști israelieni în terapie intensivă covid și logistică, pregătiți să meargă oriunde este nevoie în România, pentru a veni în ajutorul personalului medical.

Vom continua să sprijinim România, o țară de care ne leagă o prietenie puternică, pentru a depăși acest impas cât mai repede”, a declarat E.S David Saranga, Ambasadorul Israelului. 

Delegația va fi condusă de Dr. Ram Sagi, Directorul Deprtamentului pentru Spitale din cadrul Ministerului Sănătății israelian. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bilanţ de vaccinare anti-Covid în România, 2 noiembrie 2021. Peste 78.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore

Franța a donat 13 tone de materiale sanitare

”Solidaritatea europeană materializată prin acțiuni concrete de sprijin ale tuturor țărilor afectate de situații de urgență diverse a reprezentat și continuă să reprezinte de o manieră prioritară pasul premergător către ceea ce numim în managementul situațiilor de urgență, revenirea la starea de normalitate”, a anunțat DSU. 

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță a explicat cum ar putea să apară o tulpină românească a coronavirusului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI