Close sidebar
Close sidebar

Israelul a lansat un „val extins de atacuri” asupra Libanului după ce o femeie a fost ucisă în nordul țării

Israelul a lansat, miercuri 14 februarie, un „val extins de atacuri” asupra Libanului după ce o femeie a fost ucisă în nordul țării într-un atac presupus al grupării Hezbollah.

Sorin Negru,

Israelul a lansat un „val extins de atacuri” asupra Libanului după ce o femeie a fost ucisă în nordul țării

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Israelul a lansat un „val extins de atacuri” asupra Libanului după ce o femeie a fost ucisă și alte persoane au fost rănite într-un atac cu rachetă în nordul Israelului.

Presa libaneză a raportat că mai multe localități au fost lovite, iar clădirile au luat foc, potrivit BBC News.

Hezbollah, despre care se crede că a efectuat atacul asupra Israelului, nu a revendicat încă bombardamentele.

Cele două părți beligerante au făcut schimburi repetate de focuri la granița de nord a Israelului de la atacurile din 7 octombrie ale Hamas.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Avioanele de luptă au început un val extins de atacuri pe teritoriul libanez”, a scris miercuri purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare Israelului (IDF), Daniel Hagari, pe X (fostul Twitter).

Danile Hagari a spus că IDF va oferi mai multe detalii despre ultimele sale atacuri aeriene în următoarele ore.

Atacul din Liban asupra nordului Israelului a lovit zona Safed și a fost vizat de centrul de comandă al armatei israeliene din nord, a transmis IDF.

Un videoclip arată una dintre rachete care aterizează lângă poarta unui spital. Hezbollah- o organizație musulmană șiită- este una dintre cele mai puternice forțe militare nestatale din lume.

A fost înființată la începutul anilor 1980 de cea mai dominantă putere șiită a regiunii, Iranul, pentru a se opune Israelului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI