Acum, a venit randul locuitorilor din Campulung. In parcuri, pe la colturi, oamenii vorbesc speriati despre presupusii copii care au fost rapiti de dubita neagra.

”Interveniti, va rugam! Un copil a fost rapit in urma cu o ora din fata scolii  Nanu Muscel din Campulung. A fost urcat intr-o ambulanta neagra!”, ”Aseara au luat doi copii de pe ulita. A venit o ambulanta neagra si i-a urcat si a plecat in viteza.

Anuntati Politia ca parintii nu o vor face. Se bucura ca au mai scapat de ei ca nu aveau cu ce sa ii intretina”. Sunt mesaje alarmante care au ajuns in ultima perioada la redactiile presei locale din Arges.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ca si in celelalte cazuri, nici in Arges, politia nu confirma aceste zvonuri.


Conform ziarului Profit, reprezentantii Politiei sustin ca nu poate fi vorba de asa ceva, cu atat mai mult cu cat, nu s-au semnalat disparitii de copii in zona Argesului. Ei sustin ca totul pleaca de la stirea falsa cu “ambulanta mortii” care in ultimii ani tot revine in diverse localitati din tara.

Ambulanta neagra care tot apare insa in pozele care alimenteaza isteria rapirii copiilor exista, ea apartine Centrului Medical de Diagnosticare si Tratament Ambulatoriu, cel mai mare centru medical ambulatoriu din Romania si care face transporturi in intreaga tara. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si