Giuly a intervenit pentru a-i atrage atenția lui Patrick pentru că ar fi ironizat întrebarea lui Robert. De aici până la un conflict între cei doi a mai fost puțin. Patrick a fost deranjat de comentariul Giulyei și a răbufnit. Pentru a nu-l lăsa pe Patrick singur într-o discuție aprinsă, Giuly a răspuns în aceeași manieră.

giuly si bianca

Giuly și Bianca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick și Giuly, discuție aprinsă în "Casa Iubirii" 

După ce a deranjat-o comentariul adus de Patrick întrebării puse de iubitul său, Giuly a răbufnit. Concurenta i-a luat apărarea lui Robi și i-a spus lui Patrick să se abțină din comentariile ironice, că nu este cazul.

Se pare că pe Patrick l-a deranjat, oarecum, atât întrebarea pusă de Robert, cât și intervenția Giulyei, pe care concurentul nu a înțeles-o.

patrick casa iubirii

Patrick: "Nu mă interesează de spui"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citește și: Roberta și Sebastian, dragoste la prima vedere?! Noul concurent a invitat-o la dans imediat cum a pășit în "Casa Iubirii". "Patrick, Robi, mi-a părut bine"

Giuly: Patrick, degeaba ironizezi tu această întrebare pentru că este cea mai importantă întrebare pe care poți să i-o pui unui om care vrea să înceapă o cunoaștere!

Patrik: Nu mă interesează ce-mi spui tu acum, crede-mă pe cuvânt! Atât timp cât eu vorbesc și tu nu mă asculți, nici eu nu vreau să te ascult pe tine!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Giuly: Ai ironizat întrebarea lui Robert!

Patrick: Și care e problema?

patrick

Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert a dorit să intervină pentru a îi lua apărarea iubitei sale, dar și pentru a-și spune punctul de vedere. Concurentul i-a atras atenția lui Patrick că de fiecare dată când Giuly intervine în favoare lui, lucru care pare că nu i-a convenit acestuia.

giuly

Giuly

[Sursa foto: giuly si bianca]

Robert: De fiecare dată când zice femeia ceva bine de mine, tu repede, vai ce ți-a zis...

Patrick: Ți-am zis eu că e falsă sau ceva?

Robert: Nu că e falsă, dar simt așa că e o aroganță degeaba...

Patrick: Dar la tine nu e aroganță când tu repede completezi ceva cânt tu întrebi și tu îmi spui?! Dar...

Robert: Cât vorbesc eu pe conexiune și cât vorbești tu?

Citește și: Roberta, dezvăluiri sincere în fața băieților! Ce părere are Sebastian despre situația concurentei, prinsă la mijloc între Robi și Patrick? "Ești obraznic"

Pentru a afla cum decurge conflictul dintre Giuly și Patrick, urmăriți emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si