Răzvan Theodorescu (81 de ani) duce o bătrânețe lipsită de griji la adăpostul banilor încasați din pensie și de la Academia Română, unde este vicepreședinte. Istoricul de artă, primul președinte ale TVR după 1989, a ocupat apoi și funcția de ministru al culturii, dar a ajuns și parlamentar.

 

Citeste si: Soția lui Rareș Bogdan a primit 50.000 de euro de la părinți prin ”contract donație”

În declarațiile de avere depuse ca senator, Răzvan Theodorescu trecea 50 de hectare de teren agricol la Ruginoasa (județul Iași), 100 de hectare la Secuieni (județul Neamț), 10 hectare la Mărgineni (județul Neamț), dar și o pădure de 10 hectare, tot în Neamț. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În ultima declarație de avere, depusă din postura de vicepreședinte al Academiei Române, Theodorescu declară că deține gravuri, desene și picturi evaluate la 10000 de euro și că încasează un salariu anual de 67748 lei de la Academie. La acești bani se adaugă 31743 lei anual ca indemnizație membru titular al Academiei Române, 52200 lei anual ca indemnizație merit de la Academia Română și 72200 lei anual ca pensie.

În total, demnitarul încasează anual suma de 223691 lei, ceea ce înseamnă că Răzvan Theodorescu se bazează lunar pe 18640 lei. 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si