Close sidebar
Close sidebar

Istoricul Răzvan Theodorescu încasează lunar 18640 lei! Fostul ministru primește bani din pensie și de la Academia Română

Răzvan Theodorescu (81 de ani) duce o bătrânețe lipsită de griji la adăpostul banilor încasați din pensie și de la Academia Română, unde este vicepreședinte.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Răzvan Theodorescu (81 de ani) duce o bătrânețe lipsită de griji la adăpostul banilor încasați din pensie și de la Academia Română, unde este vicepreședinte. Istoricul de artă, primul președinte ale TVR după 1989, a ocupat apoi și funcția de ministru al culturii, dar a ajuns și parlamentar.

 

Citeste si: Soția lui Rareș Bogdan a primit 50.000 de euro de la părinți prin ”contract donație”

În declarațiile de avere depuse ca senator, Răzvan Theodorescu trecea 50 de hectare de teren agricol la Ruginoasa (județul Iași), 100 de hectare la Secuieni (județul Neamț), 10 hectare la Mărgineni (județul Neamț), dar și o pădure de 10 hectare, tot în Neamț. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În ultima declarație de avere, depusă din postura de vicepreședinte al Academiei Române, Theodorescu declară că deține gravuri, desene și picturi evaluate la 10000 de euro și că încasează un salariu anual de 67748 lei de la Academie.

La acești bani se adaugă 31743 lei anual ca indemnizație membru titular al Academiei Române, 52200 lei anual ca indemnizație merit de la Academia Română și 72200 lei anual ca pensie. În total, demnitarul încasează anual suma de 223691 lei, ceea ce înseamnă că Răzvan Theodorescu se bazează lunar pe 18640 lei. 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI