În contextul dramatic din Ucraina, „Avram Iancu” al Județului Cluj, alături de Ministerul Afacerilor Interne au pregătit un transport de medicamente către Vama Siret.

Citeste si: Și-a sacrificat viața pentru a opri invazia trupelor rusești. Gestul surprinzător al unui inginer ucrainean

18.000 de cutii cu medicamente merg către Vama Siret

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost prezenți astăzi la sediul unei companii farmaceutice din Cluj-Napoca și au pus la dispoziție 18.000

de cutii de medicamente antiinflamatoare.

Citeste si: Zelenski îi cheamă în Ucraina pe cetăţenii europeni care au experienţă de luptă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Medicamentele trebuie să fie păstrate la temperaturi constante, astfel că pompierii clujeni au pus la dispoziție un autocamion dotat cu un agregat pentru menținerea constantă a temperaturii”, a transmis ISU Cluj.

Citeste si: Rafila: „Cetăţenii ucraineni care ajung în România vor beneficia de servicii medicale”

După ce au încărcat cutiile cu medicamente, pompierii au plecat spre Vama Siret. Pe drum vor face joncțiunea cu un convoi similar al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași.

Peste 10.000 de ucraineni au intrat în țară, în ultimele 24 de ore

Peste 10.000 de persoane au intrat, în ultimele 24 de ore, prin Vama Siret.
Oamenii au plecat speriați din calea războiului. Cu copiii și cu ce aveau pe ei au trecut granița. O femeie din Ucraina a declarat că merge la Mănăstirea Putna pentru a se ruga pentru țara ei.

O femeie din Ucraina, care este căsătorită cu un român, a declarat că și-a luat copilul în brațe și a venit pe jos până la Siret. Ea a evitat să aștepte ore în șir cu cel mic în mașină.

Citeste si: VIDEO| De frica războiului, mii de ucraineni au trecut granița în România

Un bărbat din Cluj este căsătorit cu o româncă din Cernăuți și a precizat că a primit un telefon de la Kiev, joi dimineață, la ora 06:00, care i-a spus că acolo se trage. „Noi am pus în mașină tot ce am crezut că ne trebuie. Lumea e panicată. Oamenii sunt speriați și speră să nu ajungă războiul până la Cernăuți.“


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si