Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

O autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD a rămas în zona afectată

„După cinci zile de intervenție, ISU Dâmbovița a anunțat că nu mai există niciun risc de explozie la Crevedia, iar toate cisternele au fost golite. Noi ne aflăm foarte aproape de locul unde au avut loc cele 3 explozii și vreau să vedeți în următoarele imagini că întreaga zonă arată ca după bombardament.

La fața locului au mai rămas doar câțiva polițiști și pompieri pentru a supraveghea zona, pentru că se încearcă eliberarea străzii ca oamenii să ajungă dintr-o parte în alta a localității.

Autoritățile împreună cu proprietarii locuințelor afectate merg din casă în casă și evaluează pagubele. Sunt 8 case care au fost distruse în totalitate, dar sunt și alte locuințe grav avariate, iar pentru ca totul să fie ca înainte este nevoie de bani. Bani care vor veni din 3 surse, cel puțin asteaa sunt promisiunile.  În urma ordonanței, oamenii vor primi bani pentru îngrijirea răniților, cât și cei care au avut persoane decedate. Vor primi un ajutor și cei care au locuințele distruse, între 1.500 și 10.000 de lei.

Și Consiliul Județean a venit cu promisiuni că îi vor ajuta pe oamenii afectați, dar și cei care dețin stația de GPL.

Au venit cu un comunicat în primele zile și au susținut că îi vor despăgubi pe acești oameni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am stat de vorbă cu o parte din cei care au venit să își evalueze pagubele și spuneau că toată agonisirea de o viață s-a făcut scrum în urma acestor explozii.

Vă amintesc că 3 persoane au murit și peste 50 de persoane au fost rănite în urma acestui incident grav. În urma acestor tragedii au început și controalele în stațiile de GPL din întreaga țară, dar și în București. În urma concluzilor, autoritățile au venit și au spus că mare parte din aceste puncte GPL funcționează ilegal. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla și-n zilele următoare pentru că anchetele continuă.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si