Clipe de groaza intr-o provincie din Italia! 15 oameni au fost raniti de o tornada aparuta in miez de noapte.  Doi romani au crezut ca nu mai scapa cu viata, dupa ce camionul unuia dintre ei a fost rasturnat de fenomenul meteo extrem.

Noaptea trecuta putea sa-i fie fatala unui sofer de TIR roman. Tornada l-a prins pe una dintre soselele din Caserta.

Pana sa-si dea seama ce se intampla, gigantul pe care il conducea s-a rasturnat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Insotita de tunete si fulgere, tornada a fost filmata de unii curajosi. De la balcon, amenintarea pare inca departe. Dar odata ce a ajuns in oras, tornada nu a lasat mai nimic neatins. Vartejul care a crescut vazand cu ochii a provocat multe pagube.

Stalpi de iluminat, reclame luminoase si indicatoare rutiere s-au facut una cu pamantul. Multe masini au fost strivite sub greutatea copacilor care au cazut peste ele.

A fost atat de rau, incat s-au prabusit inclusiv balcoanele unor cladiri. In doar cateva minute, orasul Caserta a ramas in bezna. Multi locuitori au fotografiat strazile dupa trecerea tornadei si au postat pozele pe internet.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si