Incidentul șocant s-a petrecut pe o stradă din Roma, miercuri, pe data de 10 februarie. Cei doi tâlhari i-au furat 11.000 de euro, bani pe care îi ridicase recent de la poștă. Femeia în vârstă de 22 de ani a fost atacată pe Via Prenestina din Roma, scrie Il Messaggero.

Cum s-a întâmplat totul

Cu câteva momente înainte să fie atacată, femeia merge pe un scuter, cel mai probabil, spre casă atunci când a fost oprită de o mașină.

Din mașină au coborât doi bărbați, unul îmbrăcat în haine de carabinier, iar unul cu haine civile. Ambii s-au prezentat ca fiind carabinieri și au luat-o la întrebări, cerându-i să le spună ce are în geantă. Cei doi bărbați aveau legitimații false.

Citeste si: Anunț MAE: Cod portocaliu şi galben de ploi şi vânt, în Italia

Cei doi bărbați au așteptat ca femeia să retragă banii din bancomat, iar imediat după ce aceasta a scos banii, cei doi agresori au lovit-o și au fugit cu toată suma. Victima în vârstă de 22 de ani a fost dusă la spital într-o ambulanță, în principal din cauza sarcinii sale pentru a face investigații să vadă în ce stare se află bebelușul din pântecele acesteia. Până în prezent, nu există informații despre starea ei de sănătate.

Unde s-a produs atacul brutal

Românca stabilită în Italia era cu scuterul pe Via Prenestina, din Roma când a fost blocată de o mașină gri din care a ieșit un bărbat îmbrăcat normal și unul în uniformă de carabinier.

În urma atacului brutal, cei doi bărbați s-au făcut apoi nevăzuți cu tot cu geanta cu bani a româncei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fugarul Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, s-a predat în Italia

carabinieri italia romanca inscarinata batuta
Carabinieri

Un alt caz șocant de brutalitate

Tot miercuri, 10 februarie a avut loc o scenă asemănătoare unde o româncă stabilită în Italia a fost bătută de către soțul acesteia în fața fiicei lor.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, și-a bătut partenera cu bestialitate după încă o ceartă, lovind-o cu pumnul în față. Apoi a atacat-o a doua oară pentru a o împiedica să sune la poliție.

Cu toate acestea, femeia a reușit să se închidă în dormitor împreună cu fiica ei cea mai mică și să-și păstreze telefonul mobil pentru a apela poliția, deși bărbatul s-a chinuit să i-l smulgă din mâini. Potrivit reconstrucției anchetatorilor, bărbatul violent, cu antecedente, a atacat-o pe femeie la sfârșitul cinei. El a început să o bată cu câteva lovituri peste față: femeia a reușit să scape de chinuri și să se închidă în dormitor, alături de fiica ei cea mai mică care a asistat la scenă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si