România riscă să devină Brazilia sau Statele Unite ale Europei, se arată în articolul La Republlica.

„Ultimele date oficiale de la București cu privire la numărul persoanelor infectate reprezintă un semnal de alarmă pentru întreaga Uniune Europeană. O alarmă deosebit de amenințătoare pentru țări precum Italia, Germania sau Franța, care au relații economice, de producție și comerciale de prim rang cu România și care găzduiesc un număr mare de lucrători imigranți permanenți sau sezonieri proveniți din această țară”, scriu jurnaliştii italieni, citați de rotalianul.ro.

Italia ar putea închide granița pentru români

„Zilele trecute sute de oameni infectați au părăsit spitalele împotriva recomandărilor medicilor”, mai scrie sursa citată. „Până în prezent, numărul total de români înregistrați ca fiind infectați este de peste 36.000, dar nu este exclus ca numărul real să fie mai mare.”

Ministrul Sănătății italian monitorizează cu atenție situația din România și, potrivit sursei citate, Italia și-ar putea închide de la 1 august granița cu România, din cauza creșterii accelerate a noilor cazuri de coronavirus.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Luni au fost înregistrate ale 681 de noi cazuri de coronavirus pe teritoriul României, în condițiile în care au fost efectuate 8,500 de teste.

Până astăzi, 2.038 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 19.07.2020 (10:00) – 20.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 12 decese( 7 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Galați, Prahova, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Ilfov.


Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 1 la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 decese la persoane cu vârsta de peste 80 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si