Femeia a ajuns in casa barbatului printr-o recomandare, unde trebuia sa aiba grija atat de el, care si de treburile casnice, barbatul fiind invalid.

"A intrat in casa mea ca ingrijitoare. Dar uneori am mers dincolo de simpla afectiune care ne lega. Dincolo de mangaieri si ciupituri”, a explicat in sala de judecata barbatul, potrivit viterbonews24.it.

Din cand in cand, cei doi intretineau relatii intime, pentru care femeia era platita cu 50 de euro, pe lanfa salairul fix de 250 de euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Am stabilit un salariu de 250 de euro si o compensatie de 50 de euro pentru fiecare prestatie sexuala.

Dar banii nu ii ajungeau niciodata: dupa o vreme a inceput sa ceara mai multi. Voia sa-i dau numerar si sa semnez pentru ea cecuri in alb. Chiar si sub amenintare”, a mai povestit barbatul.

In scurt timp situatia s-a schimbat, iar romanca i-ar fi cerut din ce in ce mai multi bani. Pana la amenintari si batai nu a mai fost decat un pas.

”A adus in casa niste barbati. M-au batut si imbrancit: de fiecare data ii semnam acele cecuri in alb pe care ea le voia atat de mult”, a povestit barbatul care in cele din urma a denuntat-o la politie.

Citeste si: Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Ce se va intampla cu vremea din 23 octombrie

”Am pierdut totul, am datorii si conturi de acoperit. Am ramas fara nimic: cand am alungat-o din casa a luat cu ea chiar si chiuveta de la baie”, a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si