Close sidebar
Close sidebar

Îți mai aduci aminte de Betty cea urâtă? Uite cum arată acum, la 18 ani de la terminarea filmărilor! Află ce s-a întâmplat cu ea!

A fost una dintre cele mai urmărite telenovele din România și a ținut, la începutul anilor 2.000, milioane de români cu sufletul la gură.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Povestea lui "Betty cea urâtă" i-a fascinat pe telespectatori.

Viață personajului i-a dat actrița Ana Maria Orozco, a cărei transformare, la 18 ani de la încheierea filmărilor, este mai mult decât vizibilă. Ajunsă la 45 de ani, actrița columbiană face furori pe rețelele de socializare, dar și în emisiunile în care apare.

Și-a încheiat cariera de actriță imediat după terminarea telenovelei!

Citeste si: A ajuns să arate în halul ăsta din cauza unui obicei pe care îl fac multe femei! Dacă și tu faci ASTA, OPREȘTE-TE!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un lucru neștiut și interesant despre viața actriței urmărită de o populație întreagă constă în faptul că aceasta, odată cu terminarea telenovelei, și-a încheiat definitiv cariera actoricească, pentru că a știut că niciun alt rol pe care urma să îl primească nu va putea să ajungă la înâlțimea lui Betty.

Telenovela a fost atât de apreciată, încât a fost transmisă în 92 de țări, un adevărat fenomen social, fiind singura telenovelă până în ziua de azi care a atins această performanță.

Citeste si: TULBURĂTOR! Un bebeluș de un an a fost GĂSIT ARS în locuința sa din Vaslui! Pompierii care au venit să stingă focul l-au descoperit!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI