Close sidebar
Close sidebar

Îți mai aduci aminte de vulpile polare, Romeo și Julieta, de la Constanța? Animalele au murit după ce au fost mâncate de câinii Dingo din rezervație!

La începutul acestui an, o poveste frumoasă de dragoste s-a înfiripat între două vulpi polare aduse la microrezervația din Constanța.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele două vulpi, Romeo și Julieta, au ajuns repede să fie atracția celor care veneau la microrezervația din Constanța, dar, din nefericire, în urmă cu două săptămâni, cele două vulpi polare au murit. O greșeală comisă de un angajat al unei societăți de construcții care se ocupa de amenajarea spațiilor animalelor a făcut ca ele să fie ucise.

Într-o noapte, vulpile au reușit să ajungă în zona în cușca câinilor Dingo, după ce angajatul respectiv a uitat o poartă deschisă. A urmat un conflict între animale din care a rezultat moartea celor două vulpi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Noi le-am mutat aici după ce am primit reclamații că în spațiul vechi aveau prea puțin spațiu. Vulpile mereu aveau tendința de a ieși din cușcă, așa că am betonat zona lor. Ulterior, încercau să ajungă în zona câinilor Dingo și asta ne-a determinat să facem o delimitare între ele și câini. Un angajat de la o frimă de construcții care se ocupă de amenajare nu a pus gardul cum trebuie, ele au ajuns în acest spațiu, apoi au rupt poarta de la câinii Dingo.

În încăierarea dintre ele și câini, au câștigat câinii. Ei erau și trei și sunt și mai mari. Am vorbit cu cei de la firma de construcții și am stabilit să ne găsească și să ne cumpere alte vulpi", a declarat directorul Microrezervației din Constanța.

Mai multe detalii despre această tragedie afli diseară în cadrul jurnalului Știrilor Kanal D de la ora 18:45!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI