Alexandru, iubitul Monicăi, adolescenta de doar 16 ani care și-a găsit sfârșitul în noaptea de 30 spre 31 mai, într-un accident în Teleorman, a postat un mesaj cutremurător pe internet.

Tânărul este profund șocat de tragedia de la Teleorman și nu înțelege cum s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire.

Iubitul Monicăi este sfâșiat de durere

„Nici acum nu îmi vine să cred...

Nu pot percepe ideea ca nu mai ești printre noi, iubirea mea! Să îți petreci ziua cu persoana iubită, cu persoana cu care vedeai totul roz, cu persoana care era parte din tine, iar seara să auzi că a murit... 

Citește și: FOTO- „O inimă bună a încetat să mai bată”. Ea este Monica, tânăra de doar 16 ani care și-a pierdut viața în tragedia din Teleorman. Mașina prietenei sale a fost târâtă sute de metri de tren

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sufletul meu, dragostea mea, Florina mea, am să te iubesc toată viața mea și îți promit că vom trăi aceeași poveste de dragoste acolo sus, amândoi! Drum liniștit către cer, sufletul meu!”

, a scris Alexandru, iubitul Monicăi, pe Facebook.  

Cum s-a petrecut tragedia?

Accidentul a avut loc în noapte de marți spre miercuri, în localitatea Valea Cireșului, comuna Botoroaga. Din primele informații, tânăra a trecut calea ferată care se intersectează în zona cu drumul județean 613, fără să respecte semnalele luminoase ce indicau că se apropie un tren.

Autoturismul în care se aflau adolescenții a fost lovit în plin și târât 100 de metri până când mecanicul de tren a reușit să oprească locomotiva.

Citește și: O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Șoferița de 19 ani, care și-a condus prietena spre moarte, este fiica unui instructor auto, cercetat de DNA în dosarul Mita pentru Permise în Teleorman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si